Τι απαντά το Ιατρικό για "Γαία"

Η σύμπραξη, με ακλόνητη νομιμότητα, μεταξύ Κοινωφελούς Ιδρύματος ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ και ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΑΕ συνιστά γεγονός αναφέρει σε ανακοίνωση το Ιατρικό Αθηνών.

Τι απαντά το Ιατρικό για Γαία
"Η σύμπραξη, με ακλόνητη νομιμότητα, μεταξύ Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν και Ιατρικού Αθηνών (διά της 100% θυγατρικής εταιρείας «ΓΑΙΑ ΜαιευτικόΓυναικολογικό Κέντρο Αθηνών») συνιστά γεγονός", αναφέρει σε ανακοίνωση το Ιατρικό Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιατρικού, "η σύμπραξη εντάσσεται αποκλειστικά:

(α) στην επίτευξη των σκοπών δράσεως του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ στο χώρο της υγείας και την πραγματοποίηση ενεργειών συναφών με τους σκοπούς του.
(β) στην εξασφάλιση μειωμένου τιμολογίου, έως και 50%, με συγχρόνως εξασφαλισμένα τα υψηλότερα επιστημονικά και τεχνολογικά στάνταρντς.
(γ) στην δωρεάν προστασία κοινωνικώς ευπαθών ατόμων-γυναικών και παροχή δωρεάν τοκετού 4ου παιδιού και τοκετού κάθε επιτόκου μονίμου κατοίκου παραμεθόριων περιοχών".

Σύμφωνα με το Ιατρικό, "συνακόλουθο των πιο πάνω είναι «η σοβαρά ζημία» των πληττομένων ανταγωνιστών (Όμιλοι ΥΓΕΙΑ-ΙΑΣΩ) που εμπορεύεται ολιγοπωλιακά τον τομέα μαιευτικής γυναικολογίας στην Αθήνα. Έτσι είναι «κατανοητή» η, χωρίς φραγμούς και όρια, αντεπίθεση του «θιγομένου κεφαλαίου». Απαντάμε στο ψεύδος και την ύβρη με τη νηφαλιότητα που μας δίνει η πίστη στην ασφάλεια της νομιμότητάς μας, στο εύρος της πραγματικής κοινωνικής προσφοράς μας, στο δικαίωμα των εκατοντάδων εργαζομένων στις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούμε".

"Προσηλωμένοι στο καθήκον μας δεν θα ανοίξουμε διάλογο με τους αθέμιτους ανταγωνιστές και αυτόκλητους τιμητές των πάντων", καταλήγει η ανακοίνωση του Ιατρικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v