Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

REDS:Τροποποίηση χρήσης αντληθέντων

Το Δ.Σ. της REDS προχώρησε στην τροποποίηση της χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων. Ειδικότερα τα 4 εκ. για το Πάρκο στη Γυαλού θα διατεθούν το α' εξάμηνο του 2010 και όχι στο β' εξάμηνο του 2009.

REDS:Τροποποίηση χρήσης αντληθέντων
Το Διοικητικό Συμβούλιο της REDS γνωστοποιεί, ότι με απόφασή του την 10η Δεκεμβρίου 2009 προχώρησε στην τροποποίηση της χρήσης και του χρονοδιαγράμματος διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση κεφαλαίου.

Ειδικότερα, οι τροποποιήσεις έχουν ως ακολούθως:
 
* Εντός του Β΄ Εξαμήνου του 2009, θα διατίθεντο ποσό 4 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του «Επιχειρηματικού Πάρκου» σε τμήμα του ακινήτου της θυγατρικής «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ», στην περιοχή Γυαλού στα Σπάτα –Αττικής. Το παραπάνω ποσό θα διατεθεί το Α’ Εξάμηνο του 2010, όπου αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή του έργου. 

* Η διαφορά των προϋπολογισθέντων, σε σχέση με τις τελικές δαπάνες έκδοσης ήταν μικρότερη κατά ποσό 122.379,46 ευρώ. Κατόπιν τούτου με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας την 31.08.2009, διατέθηκαν άμεσα για «Μερική Αποπληρωμή δανείου» της Εταιρείας ποσό ευρώ 120.000,00 ευρώ.

** Ο τροποποιημένος πίνακας διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη: "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v