Ντυνάν-Γαία: Μη νόμιμη η σύμπραξη

Μη νόμιμη κρίνει το Σώμα Επιθεωρητών τη σύμπραξη μεταξύ του Ερρίκος Ντυνάν και της Γαία ΑΕ επειδή συνιστά παραβίαση των όρων υπό τους οποίους εκδόθηκε η απόφαση τροποποίησης της άδειας λειτουργίας του Ερρίκος Ντυνάν.

Ντυνάν-Γαία: Μη νόμιμη η σύμπραξη
Μη νόμιμη κρίνει το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης τη σύμπραξη μεταξύ του Ερρίκος Ντυνάν και της Γαία Α.Ε. επειδή συνιστά παραβίαση των όρων υπό τους οποίους εκδόθηκε η απόφαση τροποποίησης της άδειας λειτουργίας του Ερρίκος Ντυνάν.

Ταυτόχρονα, το Σώμα θεωρεί ότι η σύμπραξη του Ερρίκος Ντυνάν και της Γαία Α.Ε. δεν συνάδει με τον κοινωφελή χαρακτήρα του Ερρίκος Ντυνάν, ενώ αντίκειται σε σειρά διατάξεων.

Η έκθεση ελέγχου απεστάλη στο υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και αποτελεί το δεύτερο χτύπημα στην ιδιότυπη σύμπραξη μετά το Νομικό Συμβούλιο, το οποίο απέρριψε το αίτημα λειτουργίας του μαιευτηρίου Γαία ως ανεξάρτητης κλινικής που συνιστά συνεργασία του Ντυνάν με το Ιατρικό Κέντρο, επιτρέποντας μόνο τη λειτουργία του ως τμήματος του κοινωφελούς νοσοκομείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v