Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Ιδρυση εταιρίας στο Βελιγράδι

Η Flexopack Πλαστικών ανακοινώνει ότι προχώρησε στην ίδρυση της "FLEXOSYSTEMS Ltd Belgrade", με αντικειμενικό σκοπό την διανομή των προϊόντων που παράγει ο Όμιλος Flexopack.

Flexopack: Ιδρυση εταιρίας στο Βελιγράδι
Η διοίκηση της Flexopack Πλαστικών ανακοινώνει ότι προχώρησε στην ίδρυση της εταιρείας "FLEXOSYSTEMS Ltd Belgrade", που εδρεύει στο Βελιγράδι της Σερβίας, με αντικειμενικό σκοπό την διανομή, προώθηση και εμπορία του συνόλου των προϊόντων που παράγει και εμπορεύεται ο Όμιλος της Flexopack, στην αναπτυσσόμενη αγορά της Σερβίας.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για την περαιτέρω διεύρυνση του παγκοσμίου δικτύου διανομής των προϊόντων της. Το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας στην οποία η Flexopack συμμετέχει με ποσοστό 100% ανέρχεται σε 70.000 Ευρώ.

Η Διοίκηση της Εταιρείας εκτιμά ότι η ίδρυση της "FLEXOSYSTEMS Ltd Belgrade" εξυπηρετεί πλήρως τον στρατηγικό της σχεδιασμό για την επιλεκτική ενίσχυση του δικτύου διανομής της και την επέκταση των δραστηριοτήτων της στις γεωγραφικές αγορές όπου ήδη δραστηριοποιείται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v