Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Χρυσός χορηγός του ποδηλατικού ομίλου ΤΑΛΩΣ

Η ΑΝΕΚ Lines γνωστοποιεί ότι αποτελεί χρυσή χορηγός και συνοδοιπόρος την τελευταία δεκαετία του Ποδηλατικού Ομίλου ΤΑΛΩΣ, την τροπαιοθήκη του οποίου κοσμούν ήδη 1.200 περίπου μετάλλια και κύπελλα.

ΑΝΕΚ: Χρυσός χορηγός του ποδηλατικού ομίλου ΤΑΛΩΣ
Η ΑΝΕΚ Lines γνωστοποιεί ότι αποτελεί χρυσή χορηγός και συνοδοιπόρος την τελευταία δεκαετία του Ποδηλατικού Ομίλου ΤΑΛΩΣ, την τροπαιοθήκη του οποίου κοσμούν ήδη 1.200 περίπου μετάλλια και κύπελλα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΑΝΕΚ βασικός στυλοβάτης της Ομάδας στηρίζει τον ΤΑΛΩΣ– ΑΝΕΚ LINES & ως διοργανωτή φορέα σημαντικών διεθνών συναντήσεων ποδηλασίας. Όπως, για παράδειγμα, ο Διεθνής Αγώνας για τη Μάχη της Κρήτης, τον οποίο οργανώνει αδιάλειπτα και με μεγάλη επιτυχία πάνω από δέκα χρόνια, προσελκύοντας πλήθος κόσμου και φίλων της ποδηλασίας στο νησί της Κρήτης.

Τις επόμενες ημέρες σειρά έχει, η διοργάνωση, από τον ΤΑΛΩΣ¬– ΑΝΕΚ LINES του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας στην κατηγορία master, το οποίο θα διεξαχθεί στα Χανιά, με την ΑΝΕΚ να διευκολύνει τη μεταφορά των αθλητών στην Κρήτη. 

Σημειώνεται, ότι η ΑΝΕΚ LINES, σταθερός υποστηρικτής τοπικών φορέων που προάγουν τον αθλητισμό και συμβάλλουν στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας της Κρήτης, στηρίζει σταθερά από το 2000 τον Ποδηλατικό Όμιλο ΤΑΛΩΣ - ΑΝΕΚ LINES συνδράμοντας οικονομικά αλλά και προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς στην ομάδα.

Όπως επισημαίνεται, διαθέτοντας δυναμική παρουσία πολλών ετών στο χώρο της ακτοπλοΐας, η ΑΝΕΚ LINES, φροντίζει να προσφέρει στο επιβατικό κοινό εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και άψογη εξυπηρέτηση, και να αποτελεί πυλώνα της τοπικής οικονομίας και του τουρισμού της Κρήτης, υποστηρίζοντας ενεργά πολλά αθλητικά, περιβαλλοντικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα σε τοπικό επίπεδο.

Τέλος, σημειώνεται, ότι με την ευχή η αγωνιστικότητα, ο δυναμισμός και η ευγενής άμιλλα να συνεχίσει να χαρακτηρίζει την πορεία του η ΑΝΕΚ συνεχίζει την Χρυσή χορηγία με τον Ποδηλατικό Όμιλο ΤΑΛΩΣ – ΑΝΕΚ LINES έως και το 2011, βέβαιη για την άψογη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Master που έπεται τον Ιούνιο στα Χανιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v