Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντυνάν: Στις 21/9 οι δεσμευτικές προσφορές

Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου καλούνται να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές για την ανάληψη του management του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν οι όμιλοι Ιασώ, Ιατρικό Αθηνών και Euromedica.

Ντυνάν: Στις 21/9 οι δεσμευτικές προσφορές
Μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου καλούνται να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές για την ανάληψη του management του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν οι όμιλοι Ιασώ, Ιατρικό Αθηνών και Euromedica, οι οποίοι, όπως αποκάλυψε χθες το Euro2day, πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Οι τρεις ενδιαφερόμενοι έχουν παραλάβει από τις 12 Αυγούστου το τεύχος της δεύτερης φάσης, το οποίο περιλαμβάνει ισολογισμούς του Ντυνάν της τελευταίας 5ετίας και περισσότερο αναλυτικά στοιχεία για απαιτήσεις και υποχρεώσεις του νοσοκομείου.

Ταυτόχρονα, μπορούν να ζητούν διευκρινίσεις επί του φακέλου σε μια άτυπη ανοιχτή διαδικασία data room.

Εν τω μεταξύ, ερωτήματα εγείρει το γεγονός πως το Ερρίκος Ντυνάν δεν εξέδωσε ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης αξιολόγησης προσφορών, παρότι η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού συνήλθε στις 9 Αυγούστου και ενέκρινε τους φακέλους των Ιασώ, Ιατρικό και Euromedica, ενώ απέρριψε τον φάκελο του υποψήφιου, κ. Καλούμενου Νικολάου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v