Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΝΕΚ: Επέκταση συνεργασίας με Interamerican

Η ANEK Lines γνωστοποιεί ότι συνεχίζει με την Interamerican τη συνεργασία της «Ασφαλώς Μαζί», που αφορά στην πρωτοποριακή υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν σε όλους τους επιβάτες της ANEK LINES.

ΑΝΕΚ: Επέκταση συνεργασίας με Interamerican
Η ANEK Lines γνωστοποιεί ότι συνεχίζει με την Interamerican τη συνεργασία της «Ασφαλώς Μαζί», που αφορά στην πρωτοποριακή υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν σε όλους τους επιβάτες της ANEK LINES.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το «Ασφαλώς Μαζί» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας από την Interamerican, ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους ταξιδιώτες της ΑΝΕΚ, και ισχύει από την επιβίβασή τους στο πλοίο μέχρι και για 7 ημέρες μετά το ταξίδι. 

Σημειώνεται, ότι η πρώτη χρονιά λειτουργίας του προγράμματος υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένη με την αξιοποίηση των παροχών βοήθειας του «Ασφαλώς Μαζί» από σχεδόν 900 επιβάτες της ΑΝΕΚ.

Όπως επισημαίνεται, στις δύσκολες περιπτώσεις ενός αιφνίδιου προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος, η Άμεση Ιατρική Βοήθεια του «Ασφαλώς Μαζί» της Interamerican, βρίσκεται κοντά στον ταξιδιώτη της ΑΝΕΚ, για να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε περιστατικό όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά.

Συγκεκριμένα, οργανώνει, αν χρειαστεί, μεταφορά ατόμων με τα δικά της μέσα (ασθενοφόρα, κατάλληλα εξοπλισμένα ελικόπτερα ή και αεροσκάφη) σε ενδεδειγμένο νοσοκομείο, ώστε να φροντίσουν την υγεία του κάθε επιβάτη άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης, η υπηρεσία «Ασφαλώς Μαζί» εξασφαλίζει μια σειρά επιπλέον παροχών που θα βοηθήσουν και την οικογένεια του επιβάτη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα όλες τις συνέπειες ενός ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας.

Για κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα, μπορούν να καλούν από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο τη Γραμμή Υγείας 1010 και όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό, στο τηλ.: 0030-2109461999. Έμπειροι ιατροί, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, δίδουν υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές και οδηγίες.

Είναι απαραίτητο ο επιβάτης να φυλάξει το απόκομμα του εισιτηρίου του, δεδομένου ότι τα αναγραφόμενα σ’αυτό στοιχεία θα του ζητηθούν τηλεφωνικά.

Η ANEK LINES, με το «Ασφαλώς Μαζί» αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να προσφέρει στο επιβατικό κοινό άριστες υπηρεσίες.

Για την ANEK LINES η ασφάλεια και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των επιβατών της αποτελεί προτεραιότητα.

Το πρόγραμμα «Ασφαλώς Μαζί» συνδυάζει την αξιοπιστία της ANEK LINES και την εμπειρία της Interamerican με προορισμό ένα ξέγνοιαστο ταξίδι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v