Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βερόπουλος: Εγκαινιάστηκε το Vero Center (Σκόπια)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου Εμπορικού Κέντρου «VERO CENTER» στα Σκόπια, την Τρίτη 31 Αυγούστου του 2010. Στα 36 εκατ. η επένδυση.

Βερόπουλος: Εγκαινιάστηκε το Vero Center (Σκόπια)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου Εμπορικού Κέντρου «VERO CENTER» στα Σκόπια, την Τρίτη 31 Αυγούστου του 2010. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τους κ.κ.: Νίκο Βερόπουλο, Πρόεδρο του Ομίλου Βερόπουλος, Άθη Μπατάγια, Αντιπρόεδρο του Ομίλου και Κώστα Θεοδοσιάδη, Γενικό Διευθυντή Veropoulos Dooel.

Με επένδυση που έφτασε τα 36 εκατ. ευρώ, το VERO CENTER το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της οικονομικής-επιχειρηματικής δραστηριότητας των Σκοπίων, αποτελεί ένα υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής ο οποίος καλύπτει συνολική έκταση 40.000 τετραγωνικών μέτρων. Το Εμπορικό Κέντρο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, περιλαμβάνει 43 καταστήματα και 472 θέσεις στάθμευσης για τους επισκέπτες.

Στον πρώτο όροφο σε έκταση 4.700 τετραγωνικών μέτρων, λειτουργεί το νέο Σουπερ- Μάρκετ του Ομίλου ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. Ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές των καταστημάτων της αλυσίδας, το Σούπερ-Μάρκετ διαθέτει είκοσι (20) ταμεία εξυπηρέτησης πελατών και περισσότερα από 15.000 προϊόντα, ανάμεσα τους και σημαντικός αριθμός ελληνικών προϊόντων δίνοντας ώθηση στις ελληνικές εξαγωγές. Εκτός από το σούπερ-μάρκετ στο Εμπορικό Κέντρο στεγάζονται εταιρίες λιανικού εμπορίου, ένδυσης και αξεσουάρ, καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, χώροι ψυχαγωγίας, έχοντας ως στόχο τη διεύρυνση των επιλογών του καταναλωτικού κοινού.

Με το νέο Εμπορικό Κέντρο «VERO CENTER», ο “Όμιλος Σούπερ-Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ” υλοποιεί μία σημαντική επένδυση, καθώς δημιουργεί 510 νέες θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής και γίνεται πόλος έλξης για την τοπική αγορά, με τα καταστήματα του να είναι πλήρως μισθωμένα.

Στην παρουσίαση του νέου Εμπορικού Κέντρου παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της F.Y.R.O.M., μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Andrew Garden, Vice President Europe της Procter & Gamble, στελέχη ελληνικών εταιριών, συνεργάτες καθώς και πλήθος στελεχών του Ομίλου από την Ελλάδα.

Ο κ. Νίκος Βερόπουλος, Πρόεδρος Ομίλου Βερόπουλος τόνισε: «Η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί το επιστέγασμα ενός μακρόπνοου επενδυτικού σχεδίου τόσο στην περιοχή των Βαλκανίων όσο και την Ελλάδα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό το έργο το οποίο τιμά την εταιρία μας γιατί αποτελεί κόσμημα για την περιοχή αλλά κυρίως πρεσβευτής της Ελλάδας και της ελληνική επιχειρηματικότητας στην Βαλκανική»

Ο κ. Andrew Garden, Vice President Europe της Procter & Gamble τόνισε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του: «Το VERO CENTER μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ευρώπη, είναι όμως πρότυπο για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και λειτουργούν οι λιανικές επιχειρήσεις του είδους.»

Ο κ. Κώστας Θεοδοσιάδης, Γενικός Διευθυντής Veropoulos Dooel δήλωσε: «Πρόκειται για ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα. Ένα έργο το οποίο θα δώσει πνοή στην τοπική αγορά.»
Να σημειώσουμε ότι ο “Όμιλος Σούπερ-Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ” έχει αναπτύξει εμπορική παρουσία στην F.Y.R.O.M. από το 1997 με οκτώ (8) συνολικά καταστήματα επωνυμίας “VERO”, πέντε (5) στην πόλη των Σκοπίων, ένα (1) στην πόλη Τέτοβο και δύο (2) στην πόλη Μπίτολα (Μοναστήρι). Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση για τις 200 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της F.Y.R.O.M., ο “Όμιλος Σούπερ-Μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ” κατατάσσεται στις 20 ισχυρότερες και πιο κερδοφόρες εταιρίες της γειτονικής χώρας, με συνολικό αριθμό προσωπικού 531 άτομα και με ετήσιο τζίρο 53 εκατ. ευρώ για το έτος 2009.

Οι πύλες για το κοινό άνοιξαν την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου του 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο