Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HSW: Αποτελεσματικό το "Ασφαλώς Πάμε Μαζί"

Χρήσιμο και άμεσο αποδεικνύεται στην πράξη, στο πρώτο διάστημα λειτουργίας του, το πρωτοποριακό για τους ταξιδιώτες πρόγραμμα άμεσης ιατρικής βοήθειας "Ασφαλώς Πάμε Μαζί" της Hellenic Seaways.

HSW: Αποτελεσματικό το Ασφαλώς Πάμε Μαζί
Χρήσιμο και άμεσο αποδεικνύεται στην πράξη, στο πρώτο διάστημα λειτουργίας του, το πρωτοποριακό για τους ταξιδιώτες πρόγραμμα άμεσης ιατρικής βοήθειας "Ασφαλώς Πάμε Μαζί" της Hellenic Seaways.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το "Ασφαλώς Πάμε Μαζί" είναι ένα πλήρες πρόγραμμα άμεσης ιατρικής βοήθειας ειδικά σχεδιασμένο από τη Hellenic Seaways σε συνεργασία με την INTERAMERICAN για όλους τους επιβάτες της Hellenic Seaways και ισχύει από την επιβίβασή τους στο πλοίο μέχρι και 7 ημέρες μετά το ταξίδι.

Σημειώνεται ότι η πρώτη περίοδος λειτουργίας του προγράμματος (18/6/2010 - 31/8/2010) υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένη, με την αξιοποίηση των παροχών βοηθείας του "Ασφαλώς Πάμε Μαζί" που προσφέρθηκαν σε 1.180 επιβάτες. Πιο συγκεκριμένα, δώθηκαν 189 ιατρικές συμβουλές εν πλώ, 767 μετά το ταξίδι εντός Ελλάδος, 87 ιατρικές συμβουλές μετά το ταξίδι εκτός Ελλάδος, πραγματοποιήθηκαν 104 μεταφορές εντός Ελλάδος, 4 εκτός και τέλος καλύφθηκαν τα έξοδα μετακίνησης συγγενών λόγω έκτακτου συμβάντος σε 29 περιπτώσεις.

Όπως τονίζεται, το πρόγραμμα "Ασφαλώς Πάμε Μαζί", που προσφέρει η Hellenic Seaways, εξασφαλίζει, εκτός από τις βασικές παροχές της άμεσης ιατρικής βοήθειας της INTERAMERICAN , μια σειρά επιπλέον παροχές που θα βοηθήσουν τον επιβάτη και την οικογένειά του να αντιμετωπίσουν ολοκληρωμένα τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας.

Οι καλύψεις που παρέχονται αναλυτικά σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος του ταξιδιώτη είναι:
1. Υγειονομική μεταφορά παθόντος.
2. Επιστροφή των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον παθόντα.
3. Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό.
4. Φροντίδα των ανήλικων παιδιών του παθόντος επιβάτη.
5. Εισιτήριο σε στενό συγγενή για να βρεθεί αμέσως κοντά στον παθόντα επιβάτη, αν αυτός νοσηλεύεται.
6. Κάλυψη εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v