Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορά για εξετάσεις από το Ιασώ General

Το Ιασώ General στη βάση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας , παρέχει τη δυνατότητα για μια σειρά βασικών διαγνωστικών εξετάσεων με μειωμένες τιμές.

Προσφορά για εξετάσεις από το Ιασώ General
Το Ιασώ General στη βάση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας , παρέχει τη δυνατότητα για μια σειρά βασικών διαγνωστικών εξετάσεων με μειωμένες τιμές:

-ψηφιακή μαστογραφία άμφω και υπερηχογράφημα μαστών (πακέτο εξετάσεων) στην τιμή των 120 Ευρώ 
- όλες τις Ακτινογραφίες με έκπτωση 30% 
- την Αξονική Στεφανιογραφία στην τιμή των 275€ (έκπτωση 50%) 
- όλες τις Αξονικές Αγγειογραφίες (εγκεφάλου-καρωτίδων-πνευμόνων-αορτής-νεφρών-λεπτού εντέρου-άνω και κάτω άκρων) με έκπτωση 50%

Επίσης η Κλινική με την ευκαιρία έναρξης λειτουργίας του νέου Ιατρείου Βελονισμού προσφέρει τις συνεδρίες βελονισμού στην τιμή των 112 Ευρώ (έκπτωση 30%), από Ιατρούς που διαθέτουν εμπειρία και έχουν εκπαιδευτεί στη βελονοθεραπεία.

Oλες οι εξετάσεις διενεργούνται από εξειδικευμένους Ιατρούς ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής ακτινοβολίας που πρωτοστατούν στο χώρο υγείας, όπως:

• Ο ψηφιακός μαστογράφος SELENIA με λυχνία βολφραμίου (Tungsten) είναι ο μοναδικός που έλαβε την πιστοποίηση “Mammographic Type Test” από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό (EUREF) (European Reference Organization). Η συγκεκριμένη πιστοποίηση προϋποθέτει ιδιαίτερα απαιτητικά και αυξημένα test κλινικής και φυσικής λειτουργίας ώστε να συμβαδίζει με τα σχετικά πρότυπα ποιότητας εικόνας, χαμηλή έκθεση ακτινοβολίας και standards σταθερότητας.

• Ο νέος επαναστατικός έγχρωμος Υπερηχοτομογράφος LOGIC 9 της εταιρείας GE, υψηλής ευκρίνειας, που εφαρμόζει και την τεχνική της Ελαστογραφίας στις εξετάσεις μαστού (σημαντική βοηθητική τεχνική στη διάγνωση καλοήθων–κακοήθων όγκων).

• Ο Υπερσύγχρονος Αξονικός τομογράφος 64 τομών, που είναι κατάλληλος για τη διενέργεια όλων των Νέων Αξονικών τομογραφιών, όπως αξονική κολονογραφία, αξονική πυελογραφία, αξονική εντερόκλυση, αξονική εντερογραφία, αξονική παναρτηριογραφία, εικονική βρογχοσκόπηση-λαρυγγοσκόπηση-κυστεοσκόπηση.

Το Ιασώ General δεσμεύεται να συνεχίσει τη παροχή υπηρεσιών Υγείας υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v