Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δομική Κρήτης: ”Ανεξήγητη η πτώση της μετοχής”

H πρόσφατη πτώση της χρηματιστηριακής αξίας της μετοχής δεν έχει καμία σχέση και δεν συναρτάται από την πορεία της εταιρίας ούτε από την πώληση μετοχών από τους κυρίους μετόχους, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Δομική Κρήτης.

Δομική Κρήτης: ”Ανεξήγητη η πτώση της μετοχής”
Σε διευκρινίσεις για την πορεία της εταιρίας αλλά και τις διακυμάνσεις που παρουσίασε τις τελευταίες δύο ημέρες η μετοχή προχώρησε η Δομική Κρήτης.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της, τις τελευταίες δύο ημέρες η χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής παρουσίασε σημαντική πτώση (-17,18% στις 22/9/2004, τιμή κλεισίματος 1,35 ευρώ και -17,78% στις 23/9/2004, τιμή κλεισίματος 1,11 ευρώ), χωρίς όμως να υπάρχει λόγος.

Η εταιρία, συνεχίζει η ανακοίνωση, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και η πορεία της παραμένει σταθερά ανοδική, όπως προκύπτει και από τα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου του 2004 (αύξηση τζίρου κατά 34,6% και αύξηση κερδών κατά 23,37% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση του 2003).

Επιπλέον, γνωστοποιείται ότι εντός του Οκτωβρίου 2004 το αιολικό πάρκο της Δομικής Κρήτης στη θέση Βοσκερό του Δήμου Κρουσώνα θα τεθεί σε λειτουργία.

Επίσης, από τη θυγατρική εταιρία Δομική Ακινήτων έχουν ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή ψυχαγωγικού κέντρου στην περιοχή Τάλως Ηρακλείου, ενώ η ίδια εταιρία βρίσκεται στο τελικό στάδιο πολεοδομικού ελέγχου για έκδοση αδείας για την ανέγερση ενός νέου μεγάλου εμπορικού κέντρου στην πλέον εμπορική περιοχή του Ηρακλείου.

Επιπροσθέτως, η Δομική Κρήτης ενημερώνει ότι δεν πραγματοποιήθηκε πώληση ιδίων μετοχών κατά το παρόν διάστημα και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από την οικογένεια Συνατσάκη -που είναι οι κύριοι μέτοχοι της εταιρίας- δεν πραγματοποίησαν οποιαδήποτε πώληση μετοχών στο διάστημα που υπήρξε πτώση της τιμής της μετοχής.

Τέλος, η εταιρία επισημαίνει ότι είναι σε θέση να διαβεβαιώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η πρόσφατη πτώση της χρηματιστηριακής αξίας της μετοχής δεν έχει καμία σχέση και δεν συναρτάται από την πορεία της εταιρίας ούτε από την πώληση μετοχών από τους κύριους μετόχους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v