Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3E: Ο Zoran Bogdanovic νέος Γενικός Διευθυντής

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος ανακοινώνει ότι ο κ. Zoran Bogdanovic αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου 2011 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ελλάδος.

3E: Ο Zoran Bogdanovic νέος Γενικός Διευθυντής
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος ανακοίνωσε ότι ο κ. Zoran Bogdanovic αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου 2011 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ελλάδος.

Ο κ. Bogdanovic αντικαθιστά τον κ. Δημήτρη Βιδάκη, που αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία.

Ο κ. Bogdanovic, στα 14 χρόνια που εργάζεται για τον όμιλο της Coca-Cola Hellenic, έχει να επιδείξει σημαντική θητεία σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις. Το 2004 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Coca-Cola Τρία Έψιλον Κροατίας από όπου σημείωσε σημαντικές επιτυχίες.

Το 2008 τοποθετήθηκε στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελβετίας.

H εμπειρία του και η βαθιά γνώση της αγοράς έφεραν πολύ σημαντικά αποτελέσματα και συνέβαλλαν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του οργανισμού.

Υπό την ηγεσία του, η Ελβετία σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση όγκου μεταξύ των ανεπτυγμένων αγορών του ομίλου, τη μεγαλύτερη λειτουργική κερδοφορία ανά κιβώτιο στον Όμιλο και βελτίωσε τα μερίδια αγοράς της σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Ο κ. Bogdanovic, που είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ, αντικαθιστά τον κ. Δημήτρη Βιδάκη, με σημαντική θητεία στη Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος.

Ο κ. Βιδάκης επέδειξε σημαντικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της 5ετούς θητείας του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον επιτυγχάνοντας αύξηση και διατήρηση των μεριδίων αγοράς της εταιρείας σε όλες τις σημαντικές προϊοντικές κατηγορίες παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να ανταποκριθεί.
 
Στις σημαντικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε στη διάρκεια της θητείας του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος συμπεριλαμβάνεται επίσης η επιτυχής ενεργοποίηση του προγράμματος SAP.

Παράλληλα, οδήγησε την Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος να καταλάβει το 2009 την υψηλότερη θέση ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου σε ό,τι αφορά τη συνολική επιχειρηματική απόδοση. Το 2010 η Coca-Cola Τρία Έψιλον βραβεύτηκε ως «Preferred Supplier Food & Drink».

Υπό την καθοδήγηση του κ. Βιδάκη, αναπτύχθηκε σημαντικά ο τομέας της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας στην εταιρεία, οδηγώντας την Coca-Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος σε υψηλές διακρίσεις, όπως η ‘Χρυσή’ διάκριση, για δύο συνεχόμενες χρονιές, στον Εθνικό Δείκτη Κοινωνικής Ευθύνης (CR Index).

Η ανθρωποκεντρική πολιτική που εφάρμοσε στο εσωτερικό της εταιρείας οδήγησε στη βράβευση της εταιρείας ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον το 2009 και το 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v