Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσπάθειες επαύξησης των εσόδων από τη Τηλέτυπος

Με προσπάθειες επαύξησης των λοιπών εσόδων όπως πωλήσεις προγράμματος και αναπροσαρμογή τιμολογιακής και πιστωτικής πολιτικής, ανακοίνωσε η Τηλέτυπος ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αρνητική συγκυρία.

Προσπάθειες επαύξησης των εσόδων από τη Τηλέτυπος
Με προσπάθειες επαύξησης των εσόδων όπως πωλήσεις προγράμματος και αναπροσαρμογή τιμολογιακής και πιστωτικής πολιτικής, ανακοίνωσε η Τηλέτυπος ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αρνητική συγκυρία.

Αναλυτικότερα, υπενθυμίζεται σε ανακοίνωση, ότι οι μετοχές της εταιρίας Τηλέτυπος με απόφαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών έχουν υπαχθεί στη κατηγορία επιτήρησης από 8-4-2011 με κριτήριο τη σχέση ζημιών χρήσεως 2010 προς ίδια κεφάλαια της 31/12/2010.

Η διοίκηση της εταιρίας έχει προσδιορίσει τα αίτια αυτών των αρνητικών αποτελεσμάτων αναγνωρίζοντας ότι εντοπίζονται αποκλειστικά στη δραματική μείωση των εσόδων.

Οι αρνητικές τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες έχουν σοβαρή επίπτωση επί της διαφημιστικής δαπάνης των διαφημιζόμενων με αναπόφευκτο επηρεασμό των εσόδων της εταιρείας των οποίων αποτελεί σχεδόν αποκλειστική πηγή

Η διοίκηση με τη προσμονή οι τρέχουσες αρνητικές συγκυρίες να είναι παροδικές επικέντρωσε τις προσπάθειες στη μείωση του κόστους τόσο του προγράμματος όσο και των λοιπών εξόδων λειτουργίας.

Παράλληλα με προσπάθειες επαύξησης των λοιπών εσόδων όπως πωλήσεις προγράμματος και αναπροσαρμογή τιμολογιακής και πιστωτικής πολιτικής έχει ήδη επιτύχει ανακοπή του ρυθμού επιδείνωσης των οικονομικών μεγεθών διατηρώντας επαρκή ρευστότητα και αισιοδοξία για σύντομη ανάκαμψη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v