Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Smart Park: Δωρεάν δραστηριότητες κάθε Σάββατο

Το Smart Park και το Παιχνιδαγωγείο αναμένεται να συνεχίσουν την συνεργασία τους με δωρεάν εκδηλώσεις και δραστηριότητες κάθε Σάββατο για όλη την οικογένεια μετά τους 200.000 επισκέπτες που είχαν στις γιορτές.

Smart Park: Δωρεάν δραστηριότητες κάθε Σάββατο
Το Smart Park της Reds και το Παιχνιδαγωγείο αναμένεται να συνεχίσουν την συνεργασία τους με δωρεάν εκδηλώσεις και δραστηριότητες κάθε Σάββατο για όλη την οικογένεια μετά τους 200.000 επισκέπτες που είχαν στις γιορτές.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους χιλιάδες επισκέπτες του Smart Park τα δύο προηγούμενα Σάββατα ότι η ομάδα του Παιχνιδαγωγείου ήταν και πάλι εκεί προσφέροντας, εντελώς δωρεάν 5 ώρες, με δραστηριότητες κίνησης, δεξιοτεχνίας, περαμάτων, φαντασίας και εικαστικής δημιουργίας.

Μικροί και μεγάλοι μπορούσαν να εμπλακούν με δραστηριότητες που ξυπνούν τις αισθήσεις το χειμώνα, να αναπνεύσουν τη μυρωδιά του κρύου αέρα, να μαντέψουν πώς γίνεται η βροχή και το χιόνι, να χορέψουν με ομπρέλες και να πετάξουν στα σύννεφα.

Την ίδια στιγμή, όσα μέλη της οικογένειας δεν απασχολούνταν στις δραστηριότητες, είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα Jumbo, Carrefour, Κωτσόβολος, Hondos Center, Intersport, Mamas&Papas, Celestino, Bozikis, Systemgraph (Apple Premium Reseller), Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Wind, MarkAalen, Octopus, Cook Shop, Jools να καθίσουν στα καταστήματα Souvlike Ταχυφαγείο Ελλήνων και Ελλάς Μέλαθρον Αρώματα, να διασκεδάσουν στο Village Play Land, επιφάνειας 5 στρεμμάτων και όλοι να απολαύσουν, τους πλούσιους ελεύθερους χώρους, τους φροντισμένους δρόμους περιπάτου και τις υπαίθριες δραστηριότητες του.

Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της δημιουργίας των Village Cinemas στις αρχές του 2013, το Smart Park θα δώσει άλλη μια επιλογή ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες.

Στα σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Smart Park συμπεριλαμβάνεται η σύνδεση του μέσω κοινού πεζοδιαδρόμου με τα 125 καταστήματα μόδας του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen Designer Outlet Athens και η γειτνίασή του με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, δημιουργώντας ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα προορισμό για ολόκληρη την Ελληνική Οικογένεια.

Επιπλέον, το Smart Park διαθέτει άνω των 2.000 δωρεάν θέσεων στάθμευσης, ενώ η πρόσβαση γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω της Αττικής Οδού (έξοδος 16Ρ προς Ραφήνα) και των τοπικών οδών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v