Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΛΑΘ: Joint venture θυγατρικής με Fracasso

Η Πλαστικά Θράκης ανακοινώνει ότι, η θυγατρική της εταιρεία Marzena Ltd υπέγραψε οριστική συμφωνία για την ίδρυση κοινής εταιρίας (joint venture) με την ιταλική εταιρεία Fracasso S.p.A.

ΠΛΑΘ: Joint venture θυγατρικής με Fracasso
Η Πλαστικά Θράκης ανακοινώνει ότι, η θυγατρική της εταιρεία Marzena Ltd υπέγραψε οριστική συμφωνία για την ίδρυση κοινής εταιρίας (joint venture) με την ιταλική εταιρεία Fracasso S.p.A., με σκοπό την ανάπτυξη των προϊόντων «αυτο-ενισχυόμενων πολυπροπυλενίων (self reinforced PP )» με την εμπορική ονομασία «ARMORDON» που παράγονται στο εργοστάσιο του Ομίλου Πλαστικά Θράκης στην Σκωτία.
 
Συγκεκριμένα  η Marzena υπέγραψε την ανάπτυξη τεχνογνωσίας και τεχνολογίας για τη θερμοδιαμόρφωση του ARMORDON, καθώς επίσης την πώληση μηχανημάτων και την παραγωγή και πώληση θερμοδιαμορφωμένων μερών στις αγορές βαλιτσών, αθλητικών ειδών και οδικής ασφάλειας.

Η έδρα της νέας εταιρείας θα είναι το Fiesso d'Artico της Βενετίας στην Ιταλία, η επωνυμία της Composite Solutions Srl. και ο όμιλος Πλαστικά Θράκης θα συμμετέχει στο μετοχικό της κεφάλαιο κατά 50%.

Η αρχική επένδυση είναι της τάξης των 300.000 Ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v