Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της Επίλεκτος στο Greek Exports Awards

Η Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία Α.Ε.Β.Ε. την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, διακρίθηκε κατακτώντας τιμητικό βραβείο στον πρωτογενή τομέα εξαγώγιμου προϊόντος.

Διάκριση της Επίλεκτος στο Greek Exports Awards
Η Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία Α.Ε.Β.Ε. την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, διακρίθηκε κατακτώντας τιμητικό βραβείο στον πρωτογενή τομέα εξαγώγιμου προϊόντος, σε αναγνώριση της εξαγωγικής της δραστηριότητας που αγγίζει το ποσοστό του 85% των συνολικών πωλήσεων νημάτων εδώ και 43 συναπτά έτη σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία Α.Ε.Β.Ε., κ. Ευριπίδης Δοντάς, ο οποίος και ευχαρίστησε δημοσίως το σύνολο του προσωπικού της εταιρίας για την έμπρακτη στήριξή τους καθώς και τους πελάτες της που τόσα χρόνια προτιμούν τα ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα της ΕΠΙΛΕΚΤΟΥ τα οποία αναδεικνύουν ένα αμιγώς ελληνικό προϊόν, το βαμβάκι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2013, που πραγματοποιήθηκαν στο Divani Apollon Palace & Spa στο Καβούρι, από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) και την Ethos Media Α.Ε. και υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων.

Το όραμα της ΕΠΙΛΕΚΤΟΥ είναι να διατηρήσει την θέση της ως ο πρώτος παραγωγός 100% βαμβακερών νημάτων στην Ευρώπη και να κάνει το όνομα της συνώνυμο της παραγωγής ποιοτικών προϊόντων, με σεβασμό στο φυσικό και στο κοινωνικό περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v