Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νίκας: Συνεργασία με Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Η Νίκας, πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας ελληνική πρώτη ύλη για την παραγωγή της νέας Καπνιστής Γαλοπούλας Νίκας από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Νίκας: Συνεργασία με Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Η Νίκας, πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας ελληνική πρώτη ύλη για την παραγωγή της νέας Καπνιστής Γαλοπούλας Νίκας από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. 

Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και στήριξη της ελληνικής παραγωγής. Συνδυάζει την τεχνογνωσία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, για ένα και πλέον αιώνα, στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα της χώρας, με τη διαρκή προσπάθεια της Νίκας να προσφέρει ελληνικά, καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα στον κλάδο των αλλαντικών.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας αποτελεί η Νέα Καπνιστή Γαλοπούλα πάγκου Νίκας, ένα προϊόν 100% ελληνικής παραγωγής, υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής ποιότητας που προέρχεται από το εύγευστο και μαλακό κρέας που έχουν οι πιστοποιημένες γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
 
Η εκτροφή τους, γίνεται με επιλεγμένα αγνά και φυσικά υλικά και περιλαμβάνει λιναρόσπορο, αραβόσιτο, θυμάρι και ρίγανη, τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτροφής τους περνούν από συνεχείς ποιοτικούς έλεγχους με την παράλληλη αυστηρή εφαρμογή του ολοκληρωμένου συστήματος ιχνηλασιμότητας σε όλα τα στάδια της παραπάνω διαδικασίας.

Το νέο προϊόν Καπνιστή Γαλοπούλα Νίκας από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής έρχεται να ενισχύσει τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας, συνδυάζοντας απόλυτα την υψηλή εξειδίκευση και τις αυστηρές προδιαγραφές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με την εγγύηση ποιότητας και τη γεύση Νίκας.

Πάντα σε αναζήτηση νέων και εποικοδομητικών συνεργασιών, η Νίκας στοχεύει στη δημιουργία αναβαθμισμένων προϊόντων και γεύσεων στον κλάδο των αλλαντικών, ικανά να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, είναι κοινωφελής εκπαιδευτικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1904 και αποτελεί ένα κέντρο διδασκαλίας και ερευνητικής αριστείας στην αειφόρο γεωργία, το περιβάλλον και άλλες επιστήμες της ζωής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v