Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλουκίνας - Λάππας: Μέρισμα 0,36 ευρώ για 2004

Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,36 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2004 αποφάσισε η σημερινή ετήσια γενική συνέλευση της Κλουκίνας – Λάππας. Αυξημένα κέρδη και πωλήσεις εκτιμά η διοίκηση για το α’ τρίμηνο του 2004.

Κλουκίνας - Λάππας: Μέρισμα 0,36 ευρώ για 2004
της Αντιόπης Σχοινά

Τη διανομή μερίσματος ύψους 0,36 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2004 (στα ίδια επίπεδα με το μέρισμα της προηγούμενης χρήσης) αποφάσισε η σημερινή (21 Απριλίου) ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Κλουκίνας – Λάππας.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της εταιρίας κατά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης του Χ.Α, ενώ από αύριο 22/4/2005 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος.

Η καταβολή του μερίσματος θα γίνεται από όλα τα καταστήματα της EFG Eurobank από 23/5/2005 εώς 23/11/2005.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης η διοίκηση της Κλουκίνας – Λάππας γνωστοποίησε ότι στο πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία οι πωλήσεις παρουσίασαν αύξηση κατά 30% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, διαμορφούμενες στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ ανοδικά εκτιμάται ότι θα κινηθεί και η κερδοφορία.

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρίας έκανε εκτενή αναφορά στην αναπτυξιακή πορεία των καταστημάτων Mother Care, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά τον στόχο για 60 σημεία πώλησης στο τέλος της επόμενης τριετίας από 34 που αριθμεί σήμερα το δίκτυο.

Επίσης αναφέρθηκε στη συγχώνευση της Υιοί Παπαγιάννη και της κατασκευαστικής Κλουκίνας – Λάππας που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο έτος σημειώνοντας ότι προκύπτουν σημαντικά οφέλη για την εταιρία, καθώς επιτυγχάνονται στρατηγική δραστηριοποίηση σε δύο σημαντικούς κλάδους, ισχυροποίηση των οικονομικών μεγεθών της εισηγμένης εταιρίας, οικονομίες κλίμακος, αλλά και παράλληλη ανάπτυξη των δύο δραστηριοτήτων στα Βαλκάνια.

Όσον αφορά στην αγορά των Βαλκανίων, η Κλουκίνας – Λάππας προχωρά σε περαιτέρω επέκταση δίνοντας έμφαση στην αγορά των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, όπου εντός του επόμενου μήνα αναμένεται η δημιουργία νέων καταστημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v