Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δομική Κρήτης:Στο 10,24% οι ενεχυριασμένες μετοχές

Στο 10,24% ανέρχονται οι ενεχυριασμένες μετοχές, τόνισε η Δομική Κρήτης, σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησίας με τίτλο: ”Μετοχοδάνεια 1 δισ. ευρώ για 20 εισηγμένες”, στο οποίο αναφέρεται ότι το ποσοστό των ενεχυριασμένων μετοχών είναι 58%.

Δομική Κρήτης:Στο 10,24% οι ενεχυριασμένες μετοχές
Στη διάψευση δημοσιεύματος της Ημερησίας με τίτλο: ”Μετοχοδάνεια 1 δισ. ευρώ για 20 εισηγμένες”, στο οποίο αναφέρεται ότι το ποσοστό των ενεχυριασμένων μετοχών είναι 58%, προχώρησε η Δομική Κρήτης.

Από το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της Δομικής Κρήτης και σύμφωνα με τα στοιχεία των μετοχολογίων το συνολικό ποσοστό ενεχυριασμένων μετοχών σε πιστωτικά ιδρύματα ανέρχεται σε 10,24% συνολικά, από το οποίο το 6,72% αφορά την οικογένεια Συνατσάκη και το υπόλοιπο 3.52% τους λοιπούς μετόχους.

Σύμφωνα δε με επιστολή που έλαβε η εταιρία από τον κ. Συνατσάκη Γεώργιο και σχετικά το ποσοστό των μετοχών του που έχει ενεχυριάσει και ανέρχεται σε 6,72% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, στην Alpha Bank, ο κ Γ. Συνατσάκης δηλώνει ότι εξέλειψαν οι λόγοι ενεχυρίασης διότι έχει αποπληρωθεί ολοσχερώς το δάνειο που είχε λάβει με ενέχυρο τις μετοχές και έχει ήδη καταθέσει αίτηση για την άρση της ενεχυρίασης.

Μετά από την άρση της ενεχυρίασης το ποσοστό των υπό ενέχυρο μετοχών θα ανέρχεται σε 3.52% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου ης εταιρίας και θα αφορά λοιπούς μετόχους και όχι την οικογένεια Συνατσάκη που είναι ο βασικός μέτοχος της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v