Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυρίτσης: Άθλια η ομιλία του Μίκη στο συλλαλητήριο

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως οι αναφορές του μουσικοσυνθέτη «βασίζονταν σε θεωρίες συνωμοσίας ότι οι κακοί ξένοι θα μας πάρουν τη Μακεδονία».

  • Real.gr
Κυρίτσης: Άθλια η ομιλία του Μίκη στο συλλαλητήριο
«Άθλια» χαρακτήρισε ο Γιώργος Κυρίτσης, την τοποθέτηση του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία.

«Επρόκειτο για ομιλία αίσχιστου είδους» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε πως οι αναφορές του «βασίζονταν σε θεωρίες συνωμοσίας ότι οι κακοί ξένοι θα μας πάρουν τη Μακεδονία».

Σχετικά με τον κόσμο που μετείχε στο συλλαλητήριο τόνισε ότι «νομιμοποίησαν τη Χρυσή Αυγή, που μετείχε συντεταγμένα, με τους επικεφαλής της».

«Τον τόνο σε μία διαδήλωση δεν δίνουν οι μεμονωμένοι διαδηλωτές αλλά όσοι μετέχουν οργανωμένα», υπογράμμισε ο ίδιος μιλώντας στο «Θέμα FM».

Σχολιάζοντας την θέση του Πάνου Καμμένου για το συλλαλητήριο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «γενικά η στάση των ΑΝΕΛ είναι λανθασμένη στο Σκοπιανό» και πρόσθεσε ότι αυτό που θεωρεί εκείνος πρωτεύον είναι «να καταλήξουμε σε λύση που θα θεωρηθεί από τις δύο κοινωνίες win-win».

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να λυθεί το ζήτημα με τη μόνη γειτονική χώρα των Βαλκανίων με την οποία δεν είχαμε ποτέ πολεμική διένεξη», πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο