Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο μακελάρης της Φλόριντα: Σκότωσε 17 άτομα και τραυμάτισε 50!

Ο δράστης μπήκε μέσα στο σχολείο και γάζωσε με ημιαυτόματο όποιον έβλεπε μπροστά του, πρώην συμμαθητές και καθηγητές. Είχε πάθος με τα όπλα ενώ το αιματοκύλισμα το είχε προαναγγείλει μέσω των social media.

Ο μακελάρης της Φλόριντα: Σκότωσε 17 άτομα και τραυμάτισε 50!

Ένας 19χρονος είναι ο άνθρωπος που αιματοκύλησε σχολείο στη Φλόριντα, σκοτώνοντας 17 άτομα και βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Αμερική.



Ο Κρουζ, ο οποίος είχε αποβληθεί από το σχολείο τον περασμένο χρόνο λόγω προβλημάτων συμπεριφοράς, επέστρεψε κρατώντας ένα τουφέκι καθώς και καπνογόνα, ανοίγοντας πυρ εναντίον συμμαθητών του και δασκάλων του.

Λέγεται μάλιστα πως ο έφηβος που σκότωσε τουλάχιστον 17 άτομα στο λύκειο της Φλόριντα είχε ενεργοποιήσει τον συναγερμό πυρκαγιάς, έτσι ώστε όλοι να βγουν έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας και να μπορέσει να ανοίξει πυρ εναντίον τους.



Προσπάθησε μάλιστα να διαφύγει από την αστυνομία, παριστάνοντας πως ήταν ένας από τους πρώην συμμαθητές που έψαχνε μέρος να κρυφτεί. Φαίνεται πως αρκετοί είναι αυτοί που περίμεναν κάτι τέτοιο από τον 19χρονο.

Ο Μάθιου Γουόκερ, ένας 17χρονος μαθητής στο σχολείο, δήλωσε πως όλοι οι συμμαθητές του δράστη ήξεραν πως ήταν ο Κρουζ, όταν άκουσαν πυροβολισμούς. Ένας άλλος συμμαθητής του ανέφερε πως ο Κρουζ πρέπει να είχε σοβαρά ψυχολογικά θέματα αλλά κανείς από τους ενήλικους δεν είχε δώσει την απαραίτητη σημασία.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 19χρονος ήταν μανιακός με τα όπλα, καθώς σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έβγαζε φωτογραφίες κρατώντας πιστόλια και μαχαίρια.



Καθηγητής του Νίκολας ανέφερε πως πριν από ένα χρόνο δεν του επετράπη η είσοδος στο σχολείο λόγω του περιεχομένου της τσάντας του. «Υπήρχαν προβλήματα με αυτό το παιδί καθώς απειλούσε συνεχώς άλλα παιδιά και γι' αυτό πιστεύω πως του είπαν να φύγει», ανέφερε ο ίδιος.

Ακόμη και στο Instagram, οι φωτογραφίες του με νεκρά ζώα ήταν φρικιαστικές, αναφέρουν πρώην συμμαθητές του, οι οποίοι δεν φαντάζονταν ποτέ πως αυτό που έλεγαν για πλάκα -το ότι θα έρθει μία μέρα στο σχολείο με όπλο- θα γινόταν πραγματικότητα.



Ο Νίκολας μεγάλωσε με θετούς γονείς, οι οποίοι τον πήραν από ορφανοτροφείο όταν ήταν βρέφος. Η μητέρα του απεβίωσε πριν από λίγους μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v