Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σβίγκου: Ο κ. Στουρνάρας οφείλει να δώσει απαντήσεις

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

  • Real.gr
Σβίγκου: Ο κ. Στουρνάρας οφείλει να δώσει απαντήσεις
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

«Εμείς από την πρώτη στιγμή, δείξαμε την ανάγκη για εφαρμογή της νομοθεσίας και λέει ψέμματα ο κ. Καραγκούνης όταν αναφέρεται στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και λέει ότι δεν ειπώθηκε ποτέ για εφαρμογή της νομοθεσίας. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορεί αυτό το πράγμα να συνεχίζεται. Συζητάμε για το ποδόσφαιρο και θέλουμε να δοθούν λύσεις. Να μην μας κουνούν το δάχτυλο εκείνοι που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίζουν να έχουν επιλεκτικές σχέσεις με επιχειρηματίες. Όταν επί Κοντονή, η κυβέρνηση θέσπισε τους τακτικούς δικαστές υπήρξε τεράστιος πόλεμος και από τις ομοσπονδίες, αλλά και από τη ΝΔ και εκεί προσπάθησαν να κάνουν αντιπολίτευση» ανέφερε.

«Ο κ. Στουρνάρας οφείλει να δώσει απαντήσεις και ο ίδιος στη Βουλή δεν αναφέθηκε στην έμμισθη σχέση με τη Novartis» τόνισε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε τη συνέντευξη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο