Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Η Castalia σε συνέδριο στο Ντουμπάι

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES, στο πλαίσιο εφαρμογής της αναπτυξιακής στρατηγικής της εντός Ελλάδος και διεθνώς, συμμετείχε με εκθεσιακό περίπτερο στην 7η παγκόσμια συνάντηση των ειδικών της επιδερμίδας.

Lavipharm: Η Castalia σε συνέδριο στο Ντουμπάι
Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES PARIS, στο πλαίσιο εφαρμογής της αναπτυξιακής στρατηγικής της εντός Ελλάδος και διεθνώς, συμμετείχε με εκθεσιακό περίπτερο στην 7η παγκόσμια συνάντηση των ειδικών της επιδερμίδας (7th annual meeting of skin experts).

Στο πλαίσιο του WORLD DERMATOLOGY & LASER CONFERENCE & EXHIBITION που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Dubai από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2008, η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES PARIS παρουσίασε με ιδιαίτερη επιτυχία τη νέα της φιλοσοφία και τις ανανεωμένες σειρές προϊόντων της.

Με καινούργιο και σύγχρονο προφίλ και "πρόσωπο", που ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις και απαιτήσεις του σημερινού καταναλωτή αλλά και στα νέα επιστημονικά δεδομένα, η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES PARIS εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες στο εν λόγω συνέδριο.

Με σαφή διεθνή προσανατολισμό, τα προϊόντα της CASTALIA κυκλοφορούν σήμερα σε 13 χώρες. Ειδικότερα, στις αγορές της Μέσης Ανατολής η εξαγωγική δραστηριότητά της κινείται τα τελευταία χρόνια με ανοδικές τάσεις, καθιστώντας τη μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες στον χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων που διαθέτουν παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας.

Η αποδοχή και επιτυχία των προϊόντων CASTALIA στο εξωτερικό αποδεικνύεται έμπρακτα και από τη σταδιακή ετήσια αύξηση του τζίρου των εξαγωγών της, ο οποίος το 2007 παρουσίασε άνοδο κατά 16% σε σύγκριση με το 2006.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στο Dubai, η CASTALIA είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει στο περίπτερό της διακεκριμένους δερματολόγους από ολόκληρο τον κόσμο, ανταλλάσσοντας απόψεις για τις νέες τάσεις και τις ιδιαιτερότητες χειρισμού των ξεχωριστών δερματικών παθήσεων κάθε χώρας. Παράλληλα, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι επισκέπτες για τα προϊόντα της, καθώς και για τον τρόπο προσέγγισης και επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δερματολόγοι στο ιατρείο τους σε καθημερινή βάση.

Η νέα ταυτότητα της CASTALIA και η παρουσία της σε αντίστοιχα διεθνή συνέδρια έρχεται να τονώσει την περαιτέρω ανάπτυξή της σε χώρες στις οποίες ακόμη δεν έχει δραστηριοποιηθεί, ενώ της δίνει τα εφόδια για την κατάκτηση ακόμα μεγαλύτερου μεριδίου, όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος όμιλος ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη τη διεθνή δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v