Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ληστεία με πυροβολισμούς στη Μαλεσίνα

Ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική Τράπεζα της Μαλεσίνας, με τους δύο δράστες να αρπάζουν 150.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο. Συγκεκριμένα, την ώρα που οι υπάλληλοι άνοιξαν το υποκατάστημα της τράπεζας στις 8.00 το πρωί είδαν έναν καλοντυμένο άντρα να πλησιάζει στο ταμείο και με παρατεταμένο ένα όπλο τους ζήτησε να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Αξίζει να σημειωθεί ό

  • Ant1
Ληστεία με πυροβολισμούς στη Μαλεσίνα

Ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική Τράπεζα της Μαλεσίνας, με τους δύο δράστες να αρπάζουν 150.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι υπάλληλοι άνοιξαν το υποκατάστημα της τράπεζας στις 8.00 το πρωί είδαν έναν καλοντυμένο άντρα να πλησιάζει στο ταμείο και με παρατεταμένο ένα όπλο τους ζήτησε να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ληστής με υπερβολική ηρεμία περίμενε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο λόγω της χρονοκαθυστέρησης για να πάρει τα 150.000 ευρώ. Ο συνεργός του την ίδια ώρα βρισκόταν στην είσοδο του υποκαταστήματος κρατώντας ένα καλάσνικοφ.

Ωστόσο, κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από ένα διερχόμενο περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο και «γάζωσαν» με σφαίρες. Τα πυρά ανταπέδωσε και ο αστυνομικός, ο οποίος κατάφερε να βγει σώος από το περιπολικό. Ευτυχώς, από την ανταλλαγή πυροβολισμών δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ταυτόχρονα κάλεσε ενισχύσεις, όμως οι ληστές επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψαν λίγο παρακάτω και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό αμέσως για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών, στήνοντας μπλόκα σε πολλά σημεία τόσο στη Φθιώτιδα όσο και στη Βοιωτία, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο