Επισπεύδονται οι διαδικασίες στον ΟΣΕ

Επιταχύνει τις διαδικασίες η κυβέρνηση για την εξυγίανση των ΔΕΚΟ, με «οδηγό» τον ΟΣΕ , και ενώ το σχετικό νομοσχέδιο έχει ψηφιστεί επί της αρχής του στη Βουλή. Σειρά τώρα παίρνουν οι περίπου 1.350 μετατάξεις προσωπικού στον Οργανισμό, και με στόχο να μειωθεί το κόστος μισθοδοσίας κατά 20%.

  • Ant1
Επισπεύδονται οι διαδικασίες στον ΟΣΕ

Επιταχύνει τις διαδικασίες η κυβέρνηση για την εξυγίανση των ΔΕΚΟ, με «οδηγό» τον ΟΣΕ , και ενώ το σχετικό νομοσχέδιο έχει ψηφιστεί επί της αρχής του στη Βουλή.

Σειρά τώρα παίρνουν οι περίπου 1.350 μετατάξεις προσωπικού στον Οργανισμό, και με στόχο να μειωθεί το κόστος μισθοδοσίας κατά 20%.

Οι μετατάξεις έχουν υποχρεωτικό χαρακτήρα και αν οι εργαζόμενοι που μετατάσσονται δεν παρουσιαστούν εντός 15 ημερών, για ανάληψη υπηρεσίας στο φορέα υποδοχής, τότε θα απολύονται χωρίς αποζημίωση, διότι θα θεωρείται ότι κατήγγειλαν οι ίδιοι τη σύμβασή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο