Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Κωτσόβολος και η μάχη των προσφορών για Black Friday

H εταιρεία προσφέρει πέρα από υψηλές εκπτώσεις και σειρά υπηρεσιών, όπως οι ευέλικτοι τρόποι πληρωμής με βερεσέ και γρήγορα πάρε-δώσε στα Ταμεία Express. Οι προσφορές του Κωτσόβολου για την Black Friday (Παρουσίαση).

H Κωτσόβολος και η μάχη των προσφορών για Black Friday

Μπορεί η Ελλάδα να μη γιορτάζει ακόμη την Ημέρα των Ευχαριστιών -ισοδύναμη σε σημασία με εκείνη των Χριστουγέννων για τους Αμερικανούς-, ωστόσο είναι έτοιμη να τιμήσει την Black Friday!

Πρόκειται για την ημέρα που ακολουθεί τη μεγάλη γιορτή, και το λιανεμπόριο προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις τιμών στα προϊόντα του. Σ’ έναν κόσμο, όπου τα σύνορα καταρρίπτονται και η καθημερινή τουλάχιστον κουλτούρα συγκλίνει, ήταν θέμα χρόνου κάποιες πρακτικές να εισβάλουν και στην ελληνική αγορά. Πολύ περισσότερο δε, όταν ο Έλληνας καταναλωτής αναζητά διαρκώς νέες ευκαιρίες και καλύτερες τιμές.

Σ’ αυτή τη μονοήμερη ωστόσο δελεαστική εκπτωτική ενέργεια συμμετέχει φυσικά και το μεγαλύτερο δίκτυο λιανικής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στη χώρα, η αλυσίδα Κωτσόβολος.

 

Ούσα μέλος του βρετανικού ομίλου Dixons Carphone, η αλυσίδα γνωρίζει όλους τους εμπορικούς μηχανισμούς που καθιστούν την προσφορά της για την Black Friday συμφέρουσα και ανταγωνιστική. Διαθέτοντας επίσης ελληνικό DNA, ως η παλαιότερη ελληνική λιανική επιχείρηση του κλάδου, γνωρίζει επίσης τον Έλληνα καταναλωτή. Σ΄αυτό τον συγκερασμό εξάλλου στηρίχθηκε και η πρόσφατη καμπάνια της με τίτλο «Είχες και στο χωριό σου Μπλακ Φράιντεϊ;», στην οποία οικειοποιείται μια ξενόφερτη συνήθεια.

Έτσι, η Κωτσόβολος εμπνέεται από τον τόπο της, τα Ανω Κωτσοβολιώτικα, ένα τυπικό ελληνικό χωριό παλιότερων δεκαετιών, για να υπογραμμίσει πως ο Έλληνας καταναλωτής, πάντοτε αναζητούσε το καλύτερο στην φθηνότερη τιμή. Πρωταγωνιστής αναδεικνύεται, ο Παρασκευάς Κώτσος, ιδιοκτήτης του παντοπωλείου στη δεύτερη πλατεία, δίπλα από τις πηγές και κάτω από το σπίτι της Μαριγώς του Γιώργη, ο οποίος φέρνει για πρώτη φορά στο χωριό τη Μαύρη Παρασκευή ή όπως την ονόμασε στη συνέχεια ο δάσκαλος του χωριού “Μπλακ Φράιντεϊ”.

Η σύζυγος του, η κυρά- Κώτσαινα μιλάει για τον κόσμο που περίμενε, για τις καμπάνες που χτυπούσαν γιορτινά, για μικρούς και μεγάλους που έτρεχαν να προλάβουν τις προσφορές του Παρασκευά.

Μ’αυτό τον χιουμοριστικό τρόπο, η αλυσίδα δηλώνει το παρών στην Black Friday, την οποία ωστόσο σκοπεύει να εξυπηρετήσει με σύγχρονο τρόπο, απαντώντας στις σημερινές ανάγκες «για 70 ίντσες» και όχι για «γκλίτσες».

Εκτός από υψηλές και στοχευμένες εκπτώσεις, προσφέρει και σειρά υπηρεσιών, όπως οι ευέλικτοι τρόποι πληρωμής με βερεσέ και γρήγορα πάρε-δώσε στα Ταμεία Express, επιτρέποντας στον καταναλωτή να μη στερηθεί καμία προσφορά κατά τη διάρκεια της Μπλακ Φράιντεϊ!

Για απίστευτες προσφορές μείνετε συντονισμένοι στο www.kotsovolos.gr ή ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook https://www.facebook.com/Kotsovolos. Σας περιμένουν μοναδικοί διαγωνισμοί και νέα για τη Μαύρη Παρασκευή, γιατί οι εκπλήξεις ξεκίνησαν!

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v