Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ευρώπη παίζει μπάλα με το βλέμμα στο Κατάρ

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία δίνει το αντικειμενικά δυσκολότερο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας στη Βασιλεία την Ελβετία. Το Βέλγιο υποδέχεται στις Βρυξέλλες την Τσεχία, στο ντέρμπι κορυφής του 5ου ομίλου. Η Κύπρος έχει δύσκολο έργο.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα με το βλέμμα στο Κατάρ

Η 5η αγωνιστική των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ 2022, δεν περιλαμβάνει κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά το πρόγραμμα έχει αρκετά ενδιαφέροντα και βαθμολογικά σημαντικά ματς.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία δίνει το αντικειμενικά δυσκολότερο παιχνίδι της στον 3ο όμιλο, αντιμετωπίζοντας στη Βασιλεία την Ελβετία. Αν πάρει έστω και την ισοπαλία, η «σκουάντρα ατζούρα» θα γράψει ιστορία με το μεγαλύτερο αήττητο σερί όλων των εποχών (ως τώρα έχει 35 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα και μοιράζεται το σχετικό ρεκόρ με Βραζιλία και Ισπανία).

Η Γαλλία ταξιδεύει στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την Ουκρανία, γνωρίζοντας ότι με νίκη ουσιαστικά «κλειδώνει» την πρώτη θέση του 4ου ομίλου και την απυεθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Γερμανία φιλοξενεί στη Στουτγκάρδη την Αρμενία και θέλει νίκη για να την προσπεράσει στην κορυφή του 10ου ομίλου, το Βέλγιο υποδέχεται στις Βρυξέλλες την Τσεχία, στο ντέρμπι κορυφής του 5ου ομίλου, ενώ η Αγγλία αναμένεται να κάνει εύκολα το «5 στα 5» απέναντι στην αδύναμη Ανδόρα, στο Γουέμπλεϊ.

Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν ακόμη οι αγώνες της Ολλανδίας με το Μαυροβούνιο και της Σλοβακίας με την Κροατία, ενώ η Κύπρος έχει δύσκολο έργο, υποδεχόμενη στο στάδιο ΓΣΠ τη Ρωσία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v