Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέσσερις συλλήψεις υπόπτων για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη

Εχουν εκδοθεί συνολικά 10 εντάλματα σύλληψης μετά και την ανάλυση των ευρημάτων από τη δολοφονία του 19χρονου.

Τέσσερις συλλήψεις υπόπτων για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη για τη σύλληψη υπόπτων για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη.

Ηδη έχουν συλληφθεί 4 άτομα, ενώ έχουν εκδοθεί συνολικά 10 εντάλματα σύλληψης. Η επιχείρηση γίνεται προκειμένου να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα άτομα για τα οποία έχουν βρεθεί στοιχεία ικανά ώστε να κατηγορηθούν για τη συμμετοχή τους στην ομάδα που δολοφόνησε τον Αλκη.

Τα στοιχεία προέκυψαν από εργαστηριακά ευρήματα και εργαστηριακή έρευνα που ολοκληρώθηκε και το πόρισμα παραδόθηκε στον εισαγγελέα μαζί με τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι το όνομα του 20χρονου που έχει διαφύγει στην Αλβανία αναφέρεται σε ένα από τα εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Δικαιοσύνη μέχρι το τέλος

Η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά , η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v