Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τριπλή συμμαχία για τη στήριξη της Πυροσβεστικής

Τον κρίσιμο ρόλο του Σώματος αναγνώρισαν οι Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone και έσπευσαν να συμμαχήσουν και μέσω δωρεάς για να το ενισχύσουν.

Τριπλή συμμαχία για τη στήριξη της Πυροσβεστικής

Τέσσερα οχήματα (τύπου 4x4 SUVs) με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος, εντός του πλαισίου μέριμνας και πρόληψης για την προστασία του περιβάλλοντος, προσέφεραν μέσω δωρεάς οι Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone.

Σκοπός αυτής της σύμπραξης είναι η συμβολή στο δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος ενισχύοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητές του σε αστικό και δασικό περιβάλλον, καθώς επίσης και των πυροσβεστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Η δωρεά που έφθασε συνολικά τα 135.000 ευρώ αποτελεί την αφετηρία για μια σειρά άλλων κοινών δράσεων των τριών εταιριών, όσον αφορά στην ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας και Πολιτείας.

Η Teleperformance Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής «Digital Integrated Business Services» στην Ελλάδα. Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο, υποστηρίζοντας πάνω από 140 Αγορές σε 42 γλώσσες και διαλέκτους και απασχολώντας πάνω από 12.000 εργαζόμενους που προέρχονται από 110 χώρες.

Η DIMAND είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Από την αρχή της λειτουργίας της, το 2005, έχει ενσωματώσει τη φιλοσοφία των «πράσινων» κτηρίων στον πυρήνα της δραστηριότητάς της, δημιουργώντας μία νέα αγορά στο Real Estate, αποτελώντας πρότυπο διεθνώς.

Η Barphone, με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή και να παρέχουν ξεχωριστές εμπειρίες τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους τελικούς τους πελάτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v