Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση δήμαρχου Πειραιά με τον νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά

«Το Πανεπιστήμιο Πειραιά προσβλέπει και ήδη έχει ενεργό συνεργασία τόσο με τον Δήμο όσο και με το Υπουργείο Ναυτιλίας», είπε ο νέος πρύτανης Μιχάλη Σφακιανάκη. «Αποτελεί έναν πολύτιμο στρατηγικό συνεργάτη», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

Συνάντηση δήμαρχου Πειραιά με τον νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά

Με τον νέο πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιχάλη Σφακιανάκη, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, συναντήθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

Ο κ. Μώραλης συνεχάρη τον κ. Σφακιανάκη, επισημαίνοντας ότι επιθυμία της δημοτικής Αρχής είναι να ενισχυθεί η πολυεπίπεδη και αγαστή συνεργασία του Δήμου Πειραιά με το πανεπιστήμιο της πόλης μας.

«Για τη δημοτική Αρχή, το Πανεπιστήμιο Πειραιά αποτελεί έναν πολύτιμο στρατηγικό συνεργάτη, καθώς έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, μια στενή και πολυεπίπεδη συνεργασία, με μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών στους κρίσιμους τομείς της γαλάζιας ανάπτυξης και της καινοτομίας» δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά.

Από την πλευρά του, ο κ. Σφακιανάκης σημείωσε ότι «το Πανεπιστήμιο Πειραιά προσβλέπει και ήδη έχει ενεργό συνεργασία τόσο με τον Δήμο όσο και με το Υπουργείο Ναυτιλίας». «Είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι και η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί για το καλό και του Δήμου Πειραιά και της Ναυτιλίας και της χώρας μας γενικότερα» προσέθεσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v