Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προβλήματα και στα Χανιά λόγω κακοκαιρίας

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω χιονιού σε σημεία των οδικών αξόνων προς Ομαλό, Σφακιά, Πρασσέ, Σέμπρωνα και Πέτρα Σελί. Πού έκλεισαν τα σχολεία.

Προβλήματα και στα Χανιά λόγω κακοκαιρίας

Προβλήματα κυρίως σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου, καθώς και στη λειτουργία σχολείων, προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει και την περιοχή των Χανίων.

Κατά την διάρκεια της νύκτας έκλεισαν από την χιονόπτωση σημεία των οδικών αξόνων προς Ομαλό, Σφακιά, Πρασσέ, Σέμπρωνα, Πέτρα Σελί με τα μηχανήματα να βρίσκονται στα σημεία για άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκειο Παλαιόχωρας και ΕΠΑΛ) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Στον Δήμο Χανίων κλειστά είναι το δημοτικό σχολείο Κατοχωρίου (Κεραμείων) και το νηπιαγωγείο Κεραμείων.

Ο Δήμος Κισάμου ανακοίνωσε ότι θα παραμείνουν κλειστά το νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Έλους και ο Δήμος Πλατανιά ανακοίνωσε ότι κλειστά θα είναι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Σκινέ - Φουρνέ. Στα Σφακιά κλειστά είναι το νηπιαγωγείο Ασκύφου, το γυμνάσιο και το λύκειο Χώρας Σφακίων, ενώ κλειστά είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, στον Δήμο Αποκορώνου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v