Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΣΕ: Σε αργία ο σταθμάρχης βάρδιας και ο επιθεωρητής του στη Λάρισα

«Μέχρι τη διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του». Δέσμευση για να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη. Ανακοίνωση του Υπ. Μεταφορών.

ΟΣΕ: Σε αργία ο σταθμάρχης βάρδιας και ο επιθεωρητής του στη Λάρισα

Σε αργία τίθεται ο Επιθεωρητής Δημήτριος Νικολάου του Παναγιώτη μέχρι τη διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του Σταθμάρχη Βασιλείου Σαμαρά για υπηρεσία στον στ. Λάρισας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

«Βάσει του άρθρου 102/30-5-2022 του Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας του ΟΣΕ και κατόπιν απόφασης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού κ. Σπ. Πατέρα, από 4-3-2023 τίθεται σε αργία ο Επιθεωρητής Νικολάου Δημήτριος του Παναγιώτη μέχρι τη διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του Σταθμάρχη Σαμαρά Βασιλείου για υπηρεσία στον στ. Λάρισας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Σε αργία έχουν τεθεί ο σταθμάρχης βάρδιας του Σταθμού της Λάρισας και ο προϊστάμενός του, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του και ο ΟΣΕ.

Ο Οργανισμός δεσμεύεται ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά τα αίτια του τραγικού συμβάντος στο οποίο χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές». 

Εκφράζοντας για άλλη μια φορά τα συλλυπητήρια και την οδύνη του αναφέρει πως υπό το βάρος τέτοιων συνθηκών και με βάση αυτές τις προτεραιότητες «είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στην λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ κάτι το οποίο θα συμβεί το επόμενο διάστημα με το μέγιστο σεβασμό στα θύματα του δυστυχήματος».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v