Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τηλεφωνήματα για βόμβες: Aνοιξε ο σταθμός «Μεταξουργείο»

Οι έρευνες συνεχίζονται σε δύο ξενοδοχεία. Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμός Λαρίσης του ΟΣΕ είναι κλειστός για το κοινό. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Τηλεφωνήματα για βόμβες: Aνοιξε ο σταθμός «Μεταξουργείο»

Περίπου στις 8.40 πμ άγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ.

Ακολούθως έγιναν άλλα δύο τηλεφωνήματα σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, στο ξενοδοχείο «Novotel» στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Μιχαήλ Βόδα και στο «Stanley» που βρίσκεται πάνω από τον σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο» στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου και εκεί αναφέρθηκε ότι έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Ο άγνωστος που τηλεφώνησε το «Stanley» ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός και στο σταθμό του μετρό «Μεταξουργείο».

Η αστυνομία εφαρμόζοντας το σχετικό πρωτόκολλο, προχώρησε σε εκκένωση των χώρων για να γίνουν οι προβλεπόμενες έρευνες. Ακολούθως, μετά τις έρευνες που έγιναν, άνοιξε ο σταθμος του μετρό «Μεταξουργείο», με τις έρευνες να συνεχίζονται στα ξενοδοχεία. Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμός Λαρίσης του ΟΣΕ είναι κλειστός για το κοινό.

H ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδυσσέως από το ύψος της οδού Κολωνού έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Θ. Δηλιγιάννης και στην οδό Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Λιοσίων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v