Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέμπη-Λύτρας (Δικηγόρος): Θέμα χρόνου το δυστύχημα

Δεν είναι δυνατόν η Hellenic Train και ο ΟΣΕ να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας και να επιτρέπουν να ταξίδια. «Οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Τέμπη-Λύτρας (Δικηγόρος): Θέμα χρόνου το δυστύχημα

«Είναι βέβαιο ότι δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας ή δεν λειτουργούσαν μέτρα ασφαλείας» είπε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τόνισε ότι «Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν πολλές ευθύνες από αρκετά άτομα».

«Είναι δυνατόν η Hellenic Train και ο ΟΣΕ να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν μέτρα ασφαλείας και να επιτρέπουν να γίνονται αυτά τα ταξίδια με τα τρένα;» αναρωτήθηκε και είπε ότι «οι ευθύνες θα αποδοθούν».

Όλοι περίμεναν ότι κάποια στιγμή θα γίνει κάποιο ατύχημα, ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Λύτρας.

«Δεν είναι δυνατόν το 2023 να περιμένουμε, ειδικά ο επιβάτης να είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε κυρίου Βασίλη για το αν θα γυρίσει ένα κλειδί και να κινδυνεύει η ζωή του».

Όσο για τις επόμενες κινήσεις ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους ανθρώπους που εκπροσωπεί και κανείς που έχει χάσει το παιδί του δεν ενδιαφέρεται στην παρούσα φάση για τα δικαστήρια και τις αποζημιώσεις καθώς οι άνθρωποι «έχουν τον πόνο τους, έχουν καταστραφεί». Όμως τόνισε ότι «οφείλουμε να παρακολουθήσουμε την ανάκριση, να δούμε τις διαδικαστικές πράξεις και όπου χρειαστεί θα παρέμβουμε».

Εύχομαι μόνο να μην καθυστερήσουν οι διαδικασίες, είπε καταλήγοντας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v