Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρωσίδα κατάσκοπος: Έρευνες για το δίκτυο που της παρείχε πλαστά στοιχεία

Ακόμη και το όνομα (Μαρία Τ.) το οποίο της είχαν δώσει ή είχε δώσει στον εαυτό της η κατάσκοπος, δεν φαίνεται να είναι τυχαίο, καθώς το συγκεκριμένο όνομα είναι ένα πολύ συνηθισμένο στο Αλιβέρι.

Ρωσίδα κατάσκοπος: Έρευνες για το δίκτυο που της παρείχε πλαστά στοιχεία

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη γνωστή η δράση της Ρωσίδας κατασκόπου ή ακόμη και το αν είχε ενεργοποιηθεί για να αναλάβει κάποια δράση το δίκτυο, το οποίο φαίνεται ότι είχε αναπτυχθεί για να την υποστηρίξει, είχε μελετήσει επακριβώς όλες τις διαδικασίες αλλά και τα έγγραφα τα οποία χρειάζονταν για να τα καταθέσει και να αποκτήσει την ελληνική ταυτότητα χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ακόμη και το όνομα το οποίο της είχαν δώσει ή είχε δώσει στον εαυτό της η Ρωσίδα κατάσκοπος, δεν φαίνεται να είναι τυχαίο, καθώς η προσοχή στρέφεται προς το Αλιβέρι, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο όνομα είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα στην περιοχή.

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Νούσης, τόνισε ότι φαίνεται ότι όλα τα χαρτιά, όλη η διαδικασία που είχαν επιλέξει ήταν σχεδιασμένη μέχρι κεραίας για να μπορέσουν να αποδείξουν ότι όλα είναι σωστά και νόμιμα. Συμπλήρωσε ότι όλα αυτά βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών που αναζητούν όλους όσοι εμπλέκονται.

«Είναι κάτι το οποίο ερευνάται από τις αρχές. Όλο αυτό που είχε στηθεί για να αποκτήσει πρόσβαση σε σπίτι το οποίο δεν πήγε απ’ ότι φαίνεται να μείνει ποτέ, για να πάρει το χαρτί που θα σήμαινε ότι ήταν κάτοικος Αλιβερίου, το απέκτησε χωρίς να μένει η ίδια απ’ ότι φαίνεται εκεί πέρα. Το κατέθεσε στο ληξιαρχείο, η υπάλληλος του ληξιαρχείου υποψιάστηκε γι’ αυτή τη διαδικασία, ωστόσο οι διαδικασίες αυτές προχώρησαν ακόμη και όταν έστειλε στο υπουργείο Εσωτερικών έγγραφο που ζητούσε να πιστοποιηθεί ότι είναι σωστά τα χαρτιά της και άναψαν από εκεί το πράσινο φως καθώς διαπίστωσαν ότι όλα ήταν σωστά».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v