Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τροχαίο με πέντε τραυματίες στην Πύργου-Πατρών

ΙΧ στο οποίο επέβαιναν παππούς, γιαγιά και ο εγγονός τους παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που διέσχιζε την Εθνική Οδό. Στην εντατική ένας από τους τραυματίες.

Τροχαίο με πέντε τραυματίες στην Πύργου-Πατρών

Πέντε τραυματίες, με τον έναν να είναι στην εντατική διασωληνωμένος, είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στον κόμβο της Φιλοθέης, στον Πύργο.

Ένα ΙΧ τύπου SUV αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση από την Αρχαία Ολυμπία προς τον Πύργο και στο οποίο επέβαιναν παππούς, γιαγιά και ο εγγονός τους, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που διέσχιζε την Εθνική Οδό και είχε κατεύθυνση από το Νοσοκομείο προς την πόλη του Πύργου και στο οποίο επέβαιναν τρεις εργάτες, που μόλις είχαν σχολάσει από τη δουλειά τους.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το δεύτερο όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ το SUV κατέληξε πάνω στη νησίδα που βρίσκεται στο σημείο.

Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες από τα αυτοκίνητα και στη συνέχεια με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v