Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το όνομα του Χάρρυ Κλυνν δόθηκε στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς μετονόμασε το γήπεδο της πόλης σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης» για να τιμήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη, που είχε ασχοληθεί ενεργά και με τα διοικητικά του ιστορικού ποντιακού συλλόγου.

Το όνομα του Χάρρυ Κλυνν δόθηκε στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον ΜΓΣ Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη μετονομασία του γηπέδου της πόλης σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης» (Χάρρυ Κλυνν), με μεγάλη συναυλία ποντιακού τραγουδιού και τους αδερφούς Τσαχουρίδη.

«Η Καλαμαριά άργησε να τον τιμήσει, όμως εκείνος την είχε πάντα στην καρδιά του και την αναμόχλευε πάντα στα κείμενα και στις λέξεις του», ανέφερε κατά την ομιλία του ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αφιέρωμα στη ζωή και τη δράση του αείμνηστου καλλιτέχνη και πολιτικού.

Για τον άνθρωπο Χάρρυ Κλυνν, που διετέλεσε και πρόεδρος της αγαπημένης ομάδας της Καλαμαριάς, μίλησε και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Φώτης Μπαλτίδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, αντιδήμαρχοι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου Καλαμαριάς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v