Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγρότες: «Δεν σταματάμε, κλιμακώνουμε, δεν δόθηκαν λύσεις»

«Αύριο θα καλέσουμε εκπροσώπους από όλα τα μπλόκα για να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις κλιμάκωσης», δήλωσε το μέλος της 15μελούς επιτροπής αγροτών Κώστας Τζέλλας.

Αγρότες: «Δεν σταματάμε, κλιμακώνουμε, δεν δόθηκαν λύσεις»

Ανικανοποίητοι έμειναν οι αγρότες από τη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας πως πρακτικά δεν δόθηκαν λύσεις στα αιτήματά τους.

«Χθες, στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, δεν δόθηκαν λύσεις», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο εκπρόσωπος της 15μελούς επιτροπής των αγροτών στη Θεσσαλία Κώστας Τζέλλας και πρόσθεσε πως οι αγρότες θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με κάθοδο στην Αθήνα και κλείσιμο των Εθνικών Οδών.

«Νομίζω ότι όποιος διαβάσει τα αιτήματα που καταθέσαμε και τις απαντήσεις της κυβέρνησης, δεν θα μπορέσει να βγάλει κάτι θετικό, πέρα από το ρεύμα -το οποίο βέβαια δεν ισχύει για όλους τους αγρότες», είπε μιλώντας στον Σκάι.

«Ουσιαστικές λύσεις και απαντήσεις δεν δόθηκαν χθες, εμείς θέλουμε η κυβέρνηση να καταλάβει το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, όχι όμως στα λόγια, στις πράξεις», τόνισε.

«Η συνάντηση δεν γίνεται για να μας πουν 'έχετε δίκιο', δεν χρειάζεται να ξαναδούμε τον πρωθυπουργό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δοθούν λύσεις, μπορούν να δοθούν λύσεις μόνο αν εμείς πιέσουμε».

«Όλα είναι ανοιχτά, εμείς αύριο θα καλέσουμε εκπροσώπους από όλα τα μπλόκα στην Ελλάδα για να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις κλιμάκωσης του αγώνα μας. Δεν σταματάμε», ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο κ. Τζέλλας.

ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v