Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε Καρδίτσα και Σκόπελο τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Καταρρακτώδης βροχή έπεσε στη Μαγνησία, με αποτέλεσμα δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια σε Πήλιο, Ζαγορά, Μηλιές και άλλα χωριά. Πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν και σε περιοχές της Καρδίτσας.

Σε Καρδίτσα και Σκόπελο τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

Μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα προκάλεσε η κακοκαιρία εξπρές, που έπληξε από χθες μεγάλο μέρος της χώρας και φαίνεται ότι πλέον είναι σε αποδρομή. Καταρρακτώδης βροχή έπεσε στη Μαγνησία, με αποτέλεσμα δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια σε Πήλιο, Ζαγορά, Μηλιές και άλλα χωριά. Πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν και σε περιοχές της Καρδίτσας.

Στη Θεσσαλία βρέθηκε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης, κάνοντας λόγο για δικαιολογημένη ανησυχία των κατοίκων, καθώς η περιοχή είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη. Στην Καρδίτσα, χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός μιας οικογένειας, για προληπτικούς λόγους, ενώ τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας ντύθηκαν στα λευκά!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Εθνικό Αστεροσκοπείο τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν σε Θεσσαλία και Σποράδες, 119 χιλιοστά στην Γλώσσα Σκοπέλου, και 117 χιλιοστά στην πόλη της Καρδίτσας. Μέχρι σήμερα το πρωί τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν σε 9 περιοχές: στην Φθιώτιδα 81 χιλιοστά, στην Ζαγορά 80 χιλιοστά, στην Σκιάθο 68 χιλιοστά, στην Καλαμπάκα 66 χιλιοστά, στην Ιστιαία 63 χιλιοστά, στο Αγρίνιο 54 χιλιοστά και στην Άρτα 51 χιλιοστά.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v