Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ημερίδα για τις προκλήσεις πρόσβασης ασθενών σε θεραπείες

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Market Access και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024. Σε ποιους απευθύνεται. Οι θεματικές ενότητες.

Νέα ημερίδα για τις προκλήσεις πρόσβασης ασθενών σε θεραπείες

H Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.) διοργανώνει τη 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access, με τίτλο «Σύγχρονες Προκλήσεις και Εξελίξεις στην Πρόσβαση των Ασθενών στις Θεραπείες τους» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σκοπός της 2ης Ημερίδας της Ελληνικής Ένωσης Market Access είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων σχετικά με:

  • τις εξελίξεις στους βασικούς πυλώνες πρόσβασης στο φάρμακο, όπως η τιμολόγηση, η αποζημίωση, η συνταγογράφηση & η χρηματοδότηση
  • τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, τα ΜΗΣΥΦΑ και επίκαιρα μοντέλα πρόσβασης στις θεραπείες, όπως το ΣΗΠ (Σύστημα Ηλεκτρονικής Προέγκρισης) και το ΙΦΕΤ
  • την πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δεδομένα υγείας και στην καινοτομία
  • τις προκλήσεις και τις δεξιότητες των στελεχών που απασχολούνται στον τομέα της πρόσβασης στις τεχνολογίες υγείας

Το πρόγραμμα της Ημερίδας χωρίζεται σε 4 θεματικές ενότητες:

  • 1η Θεματική Ενότητα Το φάρμακο από το εργαστήριο στον ασθενή
  • 2η Θεματική Ενότητα Μηχανισμοί πρόσβασης και διάθεσης Φαρμάκων & Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων
  • 3η Θεματική Ενότητα Η πρόσβαση στα Δεδομένα και στην Καινοτομία
  • 4η Θεματική Ενότητα Market Access: Προκλήσεις και Δεξιότητες

Keynote Speaker θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμος, Managing Partner GET2WORK | Co-Founder AIbyDNA, με θέμα της ομιλίας του «Artificial Intelligence: Πώς η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη θα αλλάξει τον κλάδο της Υγείας;».

Η Ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη της φαρμακευτικής βιομηχανίας, των εταιρειών ιατροτεχνολογικών προϊόντων και των κρατικών/ρυθμιστικών φορέων στον τομέα της Υγείας, σε μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, σε εκπροσώπους συλλόγων ασθενών και γενικότερα σε όσους θέλουν να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των διαδικασιών πρόσβασης των ασθενών στη θεραπεία τους και του αναθεωρημένου νομοθετικού πλαισίου το οποίο ορίζει την κυκλοφορία των υφιστάμενων και μελλοντικών τεχνολογιών υγείας.

Η 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών και Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ), του Συνδέσμου Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ), του PhARMA Innovation Forum Greece, της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (ΕΕΦΑΜ), της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Φ.Ι.) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών.

Για πληροφορίες και εγγραφές στην ημερίδα, μπορείτε να επισκεφτείτε το imerida.elema.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v