Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλονιά: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά, ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

Πέντε περιοχές παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση μετά τις μεγάλες ζημιές στο δίκτυο. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εκτιμούν ότι η αποκατάσταση θα ολοκληρωθεί έως αύριο.

Κεφαλονιά: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά, ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι πλέον η πυρκαγιά στην Κεφαλονιά, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να παραμένουν σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων. Ωστόσο, οι εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης έχουν αφήσει χωρίς ρεύμα πέντε περιοχές του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, 18 κολώνες της ΔΕΗ καταστράφηκαν από τις φλόγες, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ πραγματοποιούν πυρετώδεις εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών. Στη Σκάλα, μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Κεφαλονιάς, έχουν ήδη εγκατασταθεί τέσσερις γεννήτριες, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες μέχρι την πλήρη επαναφορά του δικτύου.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ανδρέας Παπαδημητρίου, τα κλιμάκια του ΔΕΔΔΗΕ εκτιμούν ότι η αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών θα έχει ολοκληρωθεί έως αύριο.

Πηγή: ERTNews

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο