Motor Oil: Τρεις συλλήψεις μετά το δεύτερο ατύχημα στη Motor Oil

Πρόκειται για το δεύτερο εργατικό ατύχημα μέσα σε έξι ημέρες. Τέσσερις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν, με τους δύο σοβαρότερα να έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις και να παρουσιάζουν καλή μετεγχειρητική πορεία.

Motor Oil: Τρεις συλλήψεις μετά το δεύτερο ατύχημα στη Motor Oil

Σε τρεις ανέρχονται οι συλλήψεις μετά το δεύτερο εργατικό ατύχημα που συμβαίνει μέσα σε έξι ημέρες στις εγκαταστάσεις της Motor Oil, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Η προσαγωγή του 62χρονου εργολάβου μετατράπηκε σε σύλληψη ενώ συνελήφθησαν 63χρονος επίσης από εργολαβική εταιρεία και 46χρονος από τη Motor Oil, στο πλαίσιο της διερεύνησης του περιστατικού από ελεγκτές της Επιθεώρησης Εργασίας.

Σχετικά με τους τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη, που σύμφωνα με την εταιρεία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών ηλεκτροσυγκόλλησης από εξωτερικό συνεργείο λόγω αιφνίδιας και βίαιης εκτόνωσης αερίου, το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», ενημερώνει ότι οι δύο πολυτραυματίες που μεταφέρθηκαν από την Κόρινθο, έφεραν κατάγματα άνω και κάτω άκρων, καθώς και εγκαύματα μικρής έκτασης και ήπιας βαρύτητας.

Και οι δύο τραυματίες υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και παρουσιάζουν καλή μετεγχειρητική πορεία. Ο ένας εκ των δύο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για μετεγχειρητική παρακολούθηση, βρίσκεται σε καλή γενική κατάσταση και δεν είναι διασωληνωμένος.

Η κατάσταση της υγείας και των δύο παρακολουθείται στενά και, σύμφωνα με την έως τώρα ιατρική εκτίμηση, δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Οι δύο σοβαρότερα τραυματισμένοι Έλληνες εργαζόμενοι, ηλικίας 40 και 59 ετών, ενώ ακόμη δύο εργαζόμενοι, μετέβησαν με δικό τους όχημα στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα και έναν 48χρονο Σλοβένο, ο οποίος πήρε ήδη εξιτήριο.

με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο