Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ενέκρινε τροποποιήσεις του Κανονισμού

Τροποποιήσεις του Κανονισμού και των σχετικών Κανονιστικών Αποφάσεων ενέκρινε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ: Ενέκρινε τροποποιήσεις του Κανονισμού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε τροποποιήσεις του Κανονισμού και των σχετικών Κανονιστικών Αποφάσεων.

Οι τροποποιήσεις τελούν υπό την έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και θα ανακοινωθούν αναλυτικότερα μετά την έγκρισή τους από την τελευταία.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 13.877 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.», οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή 1.500 ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 31η Ιουλίου 2013.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» λόγω ακύρωσης 854.880 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 31η Ιουλίου 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v