Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέρνα Ενεργειακή: Επανέναρξη κάλυψης από Euroxx με τιμή €4

Η Euroxx Securities χαρακτηρίζει την Τέρνα Ενεργειακή ως μια "εξαιρετική τοποθέτηση" για έκθεση στον ελκυστικό τομέα των ΑΠΕ της Ελλάδας.

Τέρνα Ενεργειακή: Επανέναρξη κάλυψης από Euroxx με τιμή €4

Με τιμή-στόχο τα 4 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση "overweight" ξεκινά εκ νέου κάλυψη της Τέρνα Ενεργειακής η Euroxx Securities.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, προτιμά την Τέρνα Ενεργειακή από τις υπόλοιπες ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, λόγω των ανώτερων προοπτικών ανάπτυξης των πωλήσεων και των κερδών της, αλλά και λόγω του μεγαλύτερου και πιο διαφοροποιημένου γεωγραφικά χαρτοφυλακίου ΑΠΕ της.

Σύμφωνα με την Euroxx Sec, η Τέρνα Ενεργειακή είναι μια εξαιρετική τοποθέτηση για την απόκτηση έκθεσης στον ελκυστικό τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της Ελλάδας.

Η χρηματιστηριακή κάνει λόγο για ένα ευνοϊκό ρυθμιστικό πλαίσιο στην Ελλάδα σε ότι αφορά τις ΑΠΕ, σημειώνοντας πως το πρόσφατο "New Deal" στις ΑΠΕ έχει στόχο να αντιμετωπίσει τα τεράστια ελλείμματα του ΛΑΓΗΕ, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ορατότητα σε ότι αφορά την κερδοφορία και τη διαχείριση των ταμειακών ροών των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v