Folli Follie: Στα €35,6 αυξάνει την τιμή στόχο η HSBC

Hαύξηση της τιμής στόχου αντανακλά τις αλλαγές στις εκτιμήσεις της HSBC, καθώς πλέον αναμένει ισχυρότερη αύξηση των εσόδων για την FFG, δεδομένων των ισχυρών επιδόσεων του κλάδου κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ, καθώς και του τμήματος λιανικού/χονρικού εμπορίου από την αρχή του έτους.

Folli Follie: Στα €35,6 αυξάνει την τιμή στόχο η HSBC

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για την Folli Follie Group στα 35,6 ευρώ ανά μετοχή από 35 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της την 1η Δεκεμβρίου η HSBC, διατηρώντας αμετάβλητη τη σύσταση "overweight".

Όπως επισημαίνει, η αύξηση της τιμής στόχου αντανακλά τις αλλαγές στις εκτιμήσεις της, καθώς πλέον αναμένει ισχυρότερη αύξηση των εσόδων για τον όμιλο, δεδομένων των ισχυρών επιδόσεων του κλάδου κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ, καθώς και του τμήματος λιανικού/χονδρικού εμπορίου από την αρχή του έτους.

Σύμφωνα με την HSBC, το τμήμα κοσμημάτων εμφάνισε αύξηση μεγαλύτερη του 16% στις πωλήσεις το γ' τρίμηνο, ενώ με την επιτάχυνση της προσθήκης καταστημάτων το δ' τρίμηνο, προβλέπεται ισχυρή ανάπτυξη του τμήματος.

Η Folli Follie έχει αρχίσει να εφαρμόζει το σχέδιό της για επέκταση μέσω της συμμαχίας της με την Dufry, ενώ η Juicy Couture έχει και αυτή αρχίσει να δίνει ώθηση στην ανάπτυξη, τόσο το δ' τρίμηνο του 2014, όσο και στη χρήση του 2015, σχολιάζει η HSBC.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v