Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HSBC: Παρουσίασε τη νέα σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων της στην Ελλάδα

H HSBC ενημέρωσε τους Premier πελάτες της για τη νέα σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων HSBC Select σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης

HSBC: Παρουσίασε τη νέα σειρά επενδυτικών χαρτοφυλακίων της στην Ελλάδα

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες επενδυτικές επιλογές που έχουν πλέον στη διάθεσή τους, μέσω της βραβευμένης σειράς επενδυτικών χαρτοφυλακίων HSBC Select, είχαν οι Premier πελάτες της HSBC που παρακολούθησαν την εκδήλωση που πραγματοποίησε η Τράπεζα στις 3 Οκτωβρίου στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Τη σειρά ολοκληρωμένων επενδυτικών χαρτοφυλακίων HSBC Select, παρουσίασαν τα εξειδικευμένα στελέχη της HSBC Global Asset Management (France), Albert Cobti, Head of Multi Asset Wealth και Stephane Mesnard, Fund Manager.

Η σειρά αμοιβαίων κεφαλαίων HSBC Select, η οποία σχεδιάστηκε αρχικά για τους πελάτες της HSBC Private Bank, είναι πλέον διαθέσιμη αποκλειστικά για τους Premier πελάτες της Τράπεζας στην Ελλάδα. Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ότι εκμεταλλεύονται μια σειρά από στρατηγικές για τη δημιουργία υπεραξίας, όπως οι πολλαπλές κατηγορίες επενδύσεων (asset classes), η διαφοροποιημένη γεωγραφική διασπορά και η ενεργή διαχείριση συναλλαγματικού κινδύνου. Όλα αυτά μέσα από μία συγκεκριμένη επενδυτική φιλοσοφία που λαμβάνει υπόψιν την κατανομή του επενδυτικού χαρτοφυλακίου σε βραχυπρόθεσμο αλλά και μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Η σειρά HSBC Select, χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό διαφοροποίησης και, χάρη στα πέντε διαθέσιμα χαρτοφυλάκια, οι πελάτες έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην επενδυτική λύση που ταιριάζει στο επενδυτικό τους προφίλ. Το HSBC Select Flexible, ένα από τα 5 χαρτοφυλάκια, έχει το επιπλέον χαρακτηριστικό της ευελιξίας για διευρυμένη διασπορά, με κατανομή από 20% έως 80% σε μετοχική έκθεση. Το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο κατέγραψε μέση ετησιοποιημένη απόδοση 7,2% από την έναρξη διάθεσής του (7/1/2009) έως τις 13/9/2017.

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Retail Banking & Wealth Management και Μarketing της HSBC Ελλάδας δήλωσε: «Στόχος μας είναι πάντα –ανεξάρτητα από τις οικονομικές συγκυρίες– να προσφέρουμε στους πελάτες μας επιλογές και λύσεις. Σήμερα παρουσιάσαμε τις νέες επενδυτικές επιλογές που προσφέρουμε μέσω της σειράς αμοιβαίων κεφαλαίων HSBC Select. Το νέο αυτό προϊόν είναι ακόμα μια έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας στην 'Προσωπική Οικονομία' των Premier πελατών μας, αφού τους προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στην επενδυτική λύση που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v