Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Περιθώριο ανόδου 36% βλέπει η IBG

Η χρηματιστηριακή προτείνει «αγορά» της μετοχής τόσο λόγω αποτίμησης αλλά και καθώς θεωρεί τον τίτλο ελκυστική επενδυτική επιλογή, αφού προβλέπει μέση ετήσια αύξηση των κερδών ανά μετοχή κατά 8% ως το 2022, μερισματικές αποδόσεις άνω του 6% και υγιή ισολογισμό.

ΟΠΑΠ: Περιθώριο ανόδου 36% βλέπει η IBG

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 13,7 από 13,5 ευρώ δίνει η IBG, με το περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα να διαμορφώνεται στο 36,2%, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση «buy». 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι προτείνει «αγορά» της μετοχής τόσο λόγω αποτίμησης αλλά και επειδή θεωρεί τον τίτλο ελκυστική επενδυτική επιλογή, καθώς προβλέπει μέση ετήσια αύξηση των κερδών ανά μετοχή κατά 8% ως το 2022, μερισματικές αποδόσεις άνω του 6% και υγιή ισολογισμό. 

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι τα αποτελέσματα γ' τριμήνου υπερέβησαν τις εκτιμήσεις λόγω των εντυπωσιακών επιδόσεων στα virtual games που αντιστάθμισαν πλήρως την αδυναμία του Πάμε Στοίχημα, με τα VLTs να εμφανίζουν αυξημένη συνεισφορά στα ακαθάριστα έσοδα της εταιρίας.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v