Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιβράβευσε τις πιο επιτυχημένες προβλέψεις για τις αγορές η Alpha Trust

Οι πρώτοι σε προσέγγιση των προβλέψεων βραβεύτηκαν με ένα Επενδυτικό – Αποταμιευτικό Πρόγραμμα «Ψιλά-Ψηλά» από την Alpha Trust τριετούς διάρκειας.

Επιβράβευσε τις πιο επιτυχημένες προβλέψεις για τις αγορές η Alpha Trust

Με την ολοκλήρωση του πρώτου τριμήνου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μηχανισμού προβλέψεων «Τηλεσκόπιο» που ξεκίνησε η Alpha Trust. Μέσω του site, Επαγγελματίες του χώρου και Ανεξάρτητοι ιδιώτες χωριστά προέβλεψαν τις τιμές δεικτών, μετοχών, προϊόντων, ακόμη και του bitcoin.

Οι πιο πετυχημένες προβλέψεις αφορούσαν το πετρέλαιο (απόκλιση 0,24% ), το 10ετές Bund (οι Ανεξάρτητοι ακριβώς ), και την ισοτιμία Ευρώ / Δολάριο (οι Επαγγελματίες 0,73% ). Η μεγαλύτερη αστοχία αφορούσε την τιμή της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας (πρόβλεψη για άνοδο 40%, στην πραγματικότητα πτώση 18% ), αλλά και γενικότερα την τάση των μετοχών στην Ελλάδα και διεθνώς.

Οι πρώτοι σε προσέγγιση των προβλέψεων βραβεύτηκαν με ένα Επενδυτικό – Αποταμιευτικό Πρόγραμμα «Ψιλά-Ψηλά» από την Alpha Trust τριετούς διάρκειας.

Η συμμετοχή στις προβλέψεις για το επόμενο τρίμηνο στο «Τηλεσκόπιο» ξεκίνησε από τη Μ. Δευτέρα, 2 Απριλίου και θα λήξουν την Κυριακή 22 Απριλίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v