Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Ελκυστικό σημείο εισόδου βλέπει η Euroxx

Η Euroxx μειώνει την τιμή-στόχο στα 12,6 από 13,4 ευρώ, με το περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα να διαμορφώνεται στο 144%. Επίσης, σημειώνει οτι το 2019 αναμένεται πως έχει αποτελέσει μια ακόμη καλή χρονιά για την εισηγμένη.

Μυτιληναίος: Ελκυστικό σημείο εισόδου βλέπει η Euroxx

Το πρόσφατο ξεπούλημα στο ελληνικό χρηματιστήριο και στη μετοχή της Μυτιληναίος, κυρίως λόγω κορωνοϊού και λιγότερο λόγω της πτώσης στις τιμές του αλουμινίου προσφέρει ένα ελκυστικό σημείο εισόδου στη μετοχή, τονίζει η Euroxx σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τη σύσταση overweight. 

Οπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, τα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής δεν αντανακλούν το ισορροπημένο και με ισχυρές ταμειακές ροές επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές της εισηγμένης. 

Επίσης, η μετοχή αναμένεται να στηριχθεί και από το επικείμενο πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών. 

Η Euroxx μειώνει την τιμή-στόχο στα 12,6 από 13,4 ευρώ, με το περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα να διαμορφώνεται στο 144%.

Επίσης, σημειώνει οτι το 2019 αναμένεται πως έχει αποτελέσει μια ακόμη καλή χρονιά για την εισηγμένη, προβλέποντας ότι τα αναπροσαρμοσμένα καθαρά κέρδη θα έχουν διαμορφωθεί στα 134 εκατ. ευρώ.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v