Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mytilineos: Στις κορυφαίες επιλογές της Eurobank Equities

Στα 10,2 ευρώ η τιμή-στόχος για τη μετοχή, υποδηλώνοντας περιθώρια ανόδου άνω του 50% από τα τρέχοντα επίπεδα. Σύσταση «αγοράς» από τη χρηματιστηριακή.

Mytilineos: Στις κορυφαίες επιλογές της Eurobank Equities

Την ελκυστική αποτίμηση της Μυτιληναίος προτάσσει η Eurobank Equities σε έκθεσή της, στην οποία δίνει νέα χαμηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή στα 10,2 από 12,6 ευρώ (έναντι τρέχουσας τιμής στα 6,7 ευρώ στο ταμπλό), ενώ διατηρεί τον τίτλο στα top picks από την ελληνική αγορά, με σύσταση buy, καθώς τα περιθώρια ανόδου υπερβαίνουν το 50%. 

Οπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η μετοχή της εισηγμένης έχει απωλέσει ποσοστό άνω του 30% μέχρι στιγμής στο έτος, μεγαλύτερο από την πτώση 18% στις τιμές του αλουμινίου

Ως επενδυτική περίπτωση, παραμένει άθικτη από την πτώση στις τιμές του μετάλλου, σημειώνει, υπογραμμίζοντας τα ανταγωνιστικά κόστη παραγωγής στη μεταλλουργία και την ευνοϊκή δυναμική στους κλάδου ενέργειας και αερίου.

Η χρηματιστηριακή μειώνει κατά 18% περίπου τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις και τα ΕΒΙΤDA της εταιρείας για το 2020, ενώ διατηρεί τις προβλέψεις της για την περίοδο 2021-2022. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v